Вініри на зуби. Що необхідно знати*

Вініри на зуби. Що необхідно знати*
Сучасна стоматологія завдяки технологіям та високотехнологічним матеріалам готова вирішувати не лише медичні проблеми, пов’язані з зубами, але й естетичні недоліки. Вініри – один із сучасних методів вирішення комплексу проблем з зубами та естетичною посмішки пацієнтів. Клініка Білобров Дентал практикує всі сучасні методики і дає гарантії пацієнтам на обране лікарями лікування ще на етапі діагностики та професійної консультації.

Що потрібно знати про вініри, перш, ніж наважитись на лікування

Товщина вінірів, які фіксуються до поверхні зубів, складає лише 0,2-0,5 мм. Людина може спокійно їсти будь-яку їжу, розмовляти, посміхатись та доглядати за ротовою порожниною. Під час попереднього огляду та аналізів стоматолог вирішує та рекомендує які саме вініри краще ставити пацієнту. Вони бувають:

• Фотополімерні (композитні). Естетика дуже хороша, ціна доступна, і термін служби приблизно 10 років. Виготовляються одразу стоматологом та фіксуються.
• Фарфорові (керамічні). Дуже міцні та естетичні, служать до 20 років. Мають напівпрозору структуру і тому їх можна обрати практично до будь якого відтінку зубів.
• Цирконієві. Діоксин цирконію – дуже міцний матеріал. Виготовляють їх у стоматологічних лабораторіях на спеціальному обладнанні.
• Люмініри. Це мікропротези, які не потребують інвазивного втручання. Слугують до 20 років. Встановлюються у короткі терміни і потребують найменшого впливу на рідні зуби.

Кому варто встановити вініри

Естетична стоматологія може бути показана всім, хто хоче покращити власну посмішку, мати красивий та рівний зубний ряд.

Також вініри показані пацієнтам з медичних причин. Це можуть бути різні хронічні та гострі захворювання, під час яких відбувається руйнація зубної тканини, і зубам необхідний постійний захист.

Протипоказання до встановлення вінірів

• Послаблений стан зубів;
• Карієс та інші не вилікувані проблеми в зубному ряді;
• Бруксизм – мимовільне стискання щелепи;
• Вікові проти покази – якщо у пацієнта ще не прорізались корінні зуби до кінця;
• Дефіцит емалі.

У деяких випадках при перелічених проти показах вініри все ж таки можуть бути встановленими, але в такому разі гарантії стовідсоткового успіху та терміну служби стоматологи не дають. У будь якому разі, пацієнту варто отримати кілька консультацій різних фахівців та самостійно і вдумливо приймати рішення, порівнявши всі переваги та ризики такого лікування.

Звернувшись у клініку Білобров Дентал пацієнти можуть розраховувати на якісну професійну консультацію з питань лікування, протезування та стоматологічної хірургії.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: зуби
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вініри на зуби. Що необхідно знати*
08 січень, 2020, 23:53