Луцький РАЦС потребує термінового ремонту, ‒ мерія. ФОТО

Луцький РАЦС потребує термінового ремонту, ‒ мерія. ФОТО
Палац урочистих подій потребує серйозного ремонту.

Про це говорили міський голова Микола Романюк, перший заступник міського голови Святослав Кравчук, заступник міського голови Лариса Соколовська, заступник директора департаменту ЖКГ Микола Осіюк, начальник управління юстиції у Волинській області Ігор Оксенчук, начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану Луцького міського управління юстиції Тамара Калинович під час виїзної наради, ‒ повідомляють в луцькій мерії.

Палац урочистих подій почав функціонувати з 1985 року. За цей час приміщення постійно підремонтовували. Однак, нині воно потребує серйозного ремонту. Зокрема, на фасаді обсипається штукатурка, протікає дах, потребують ремонту східці. Учасники наради оглянули приміщення та піднялися на дах.

Тамара Калинович зазначила, що в одному із залів у дощ працівники змушені ставити тазики та каструлі, бо тече зі стелі. Також в одному із залів є проблеми із опаленням.

Микола Романюк зауважив, що, в першу чергу, необхідно зробити дах. Крім того, за його словами, необхідно привести в порядок сходи та центральний вхід. Буде частково оновлено і фасад, адже там почала обвалюватися штукатурка.

Під час наради було прийнято рішення, що в Палац урочистих подій виїдуть спеціалісти міської ради, які визначаться із об’ємами робіт та підрахують, скільки на це все необхідно коштів.

«Хотілося б і в приміщенні зробити ремонт, який давно не проводився, але треба розділити це на два етапи, бо коштів ні у держави, ні у міста на все відразу не вистачить», – зазначив міський голова Микола Романюк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще б дорогою завітали до паспортного столу! Туди ж заходити страшно!!!
Відповісти
Голоне щоб гроші поступали
Відповісти
Треба ж освоїти держгрошики.
Відповісти
Вони нарахують одне а виділять зовсім інше, більшість грошей піде чиновникам в карман....
Відповісти
В Ковелі становище не краще, а можливо і ще більш плачевне. Або відремонтуйте РАГСи або відмініть їх зовсім і перекладіть це все на церкву та паспортні столи
Відповісти
"бо коштів ні у держави, ні у міста на все відразу не вистачить"
Менше треба було перейматися реконструкцією вулиці Сенаторки Левчанівської. Теж мені - нагальна потреба лучан!
Відповісти
Останні новини
Луцький РАЦС потребує термінового ремонту, ‒ мерія. ФОТО
06 червень, 2013, 18:46