Назвали причину вибуху вантажівки у Володимирі

Назвали причину вибуху вантажівки у Володимирі
Правоохоронці назвали попередню причину загорання вантажівки "ГАЗ-52" у центрі Володимира.

Про це повідомляє ГУНП у Волинській області.

Нагадаємо, сьогодні, 27 лютого, близько 10 години поблизу кафе «Лакомка», що на вулиці Ковельській, вибухнула вантажівка.

Внаслідок пожежі ніхто з людей не постраждав. За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 272 Кримінального кодексу України.

На місце події одразу ж виїхала слідчі-оперативна група Володимир-Волинського відділу поліції та працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Рятувальники ліквідували пожежу.

Попередньо, правоохоронці з’ясували, що причиною пожежі стало загорання газової залізної грубки – буржуйки. Внаслідок пожежі частково пошкоджено кузов вантажівки.

Слідчі Володимир-Волинського відділу поліції за цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 272 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою. Санкція статті передбачає, зокрема, обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, в ході якого будуть з’ясовані усі обставини пожежі.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То ще людину посадити за грати можуть, за те, що керував цією тарахтайкою, за мізерну зарплату. Садити треба тих, хто ще заставляє на них їздити, і досі не утилізували.
Відповісти