Головний лісник Волині подякував «пильноокій» прокуратурі

Головний лісник Волині подякував «пильноокій» прокуратурі
У прокуратурі Волині з'ясували, що в облраді віддали мисливські угіддя підприємству, яке немає усіх необхідних для володіння площами документів.

Начальник обласного управління лісового і мисливського господарства Богдан Колісник під час засідання "екологічної" комісії облради подякував правоохоронцям за "пильне око", - повідомили у прес-службі ради.

Нагадаємо, 26 лютого депутати віддали в приватні руки майже 80 тисяч гектарів мисливських угідь.

Під час засідання комісії вони зміни щодо площ угідь, які передали в приватну власність.

Також депутатів повідомили про "знахідку" прокуратури. Ковельське СЛАТ «Тур» не має правовстановлюючі документи на всі площі, які віддали товариству.

Заступник керуючого справами – начальник відділу з питань юридичного забезпечення діяльності ради виконавчого апарату обласної ради Інна Міщук пояснила, що ці площі потрапили в лютневе рішення, бо у виконавчий апарат не надаються копії державних актів на землю від постійних землекористувачів мисливських угідь.

Голова постійної комісії та начальник обласного лісового управління Богдан Колісник запропонував депутатам підтримати запропонований проект рішення та вилучити власності "бездокументні" угіддя.

Він також повідомив, що лісівники, які припустилися помилки попереджені та подякував прокуратурі «за пильне державне око».

Комісія більшістю підтримала проект рішення.

Проти проголосував Сергій Слабенко, який виступає за скасування рішення обласної ради про передачу "приватникам" михайлівських угідь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Колісник
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Головний лісник Волині подякував «пильноокій» прокуратурі
14 червень, 2013, 13:18