У Любліні з'явився сквер імені Тараса Шевченка. ФОТО

У Любліні з'явився сквер імені Тараса Шевченка. ФОТО
Перебуваючи в Любліні, міський голова Луцька Микола Романюк відвідав урочистості з нагоди надання одному з скверів імені Тараса Шевченка.

Зелена зона розташована на роздоріжжі вулиць Рускєй і Подзамче, - повідомили у прес-службі мерії.

Запрошення взяти участь в урочистостях та вшанувати Великого Українця Миколі Романюку надіслав Президент міста Люблін Кшиштоф Жук.

Ініціаторами відзначення в такий спосіб видатного українського поета є Кшиштоф Жук та Муніципалітет Любліна.

В урочистостях взяли участь заступник голови Волинської облдержадміністрації Сергій Ющак, мер Володимира-Волинського Петро Саганюк, колишній заступник міського голови Луцька Василь Байцим, декан факультету бізнесу Луцького національного технічного університету Тарас Божидарник.

Також до заходу приєдналася делегація волинських журналістів на чолі з головним редактором "Волинської газети" Володимиром Данилюком і начальником управління інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю Волинської ОДА Андрієм Мельником, яка перебувала у Любліні в межах робочого візиту до представників польських медіа.

Луцький міський голова подякував Президенту Любліна за прекрасну ініціативу вшанування Великого Кобзаря та зазначив, що сквер імені Тараса Шевченка стане заохоченням до пізнання творчості українського поета.

Ініціаторами відзначення в такий спосіб видатного українського поета є: Українське товариство в Любліні, Генеральне Консульство України в Любліні, а також Почесний Консул України в Хелмі – Станіслав Адамяк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Романюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Романюк вже із секретаркою по закордонах їздить!!! Дожилися......Ха-ха-ха!!!!!
Відповісти
Шановний дядя, а де Ви бачили ту секретарку? Ви хоч одну з них бачили в очі?
Відповісти
"Ініціаторами відзначення в такий спосіб видатного українського поета є Кшиштоф Жук та Муніципалітет Любліна"-невеличка правка: ініціаторами були Українське Товариство із Любліна, яке об'єднує люблінських українців (українську нацменшину та мігрантів з України) та Генеральне консульство України в Любліні. Секретарка тут ні при чому...
Відповісти
"Дядя" з такими коментарями дивись не стань "тьотьою"!!!
Відповісти
Останні новини
У Любліні з'явився сквер імені Тараса Шевченка. ФОТО
21 червень, 2013, 08:08