Нанесення дорожньої розмітки на Волині обійдеться у 10 мільйонів гривень

Нанесення дорожньої розмітки на Волині обійдеться у 10 мільйонів гривень
На послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення Волинської області – нанесення дорожньої розмітки – цього року скерують майже 10 мільйонів гривень.

Відкриті торги для пошуку підрядника 8 травня оголосила служба автомобільних доріг у Волинській області. Тендерні пропозиції прийматимуть до 4 червня, – пише ІА Волинські новини.

Очікувана вартість робіт становить 9 957 633 гривні.

Йдеться про такі послуги: розмічання покриття дороги вручну перед нанесенням ліній горизонтальної розмітки, улаштування горизонтальної розмітки фарбою маркірувальною машиною та придбання фарби для дорожньої розмітки, скляних мікрокульок і розчинників..

Ці послуги мають надаватися до 31 грудня 2020 року. Гарантійний термін на нанесення розмітки фарбою становить шість місяців.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання та матеріально-технічної бази, зокрема двох маркірувальних машин, а також працівників відповідної кваліфікації та документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Угу, більшу частину з яких просто вкрадуть, а іншу витратять на не якісні матеріали, щоб на наступний рік знов виділити 10 млн. на дерибан...
Відповісти
Останні новини
Нанесення дорожньої розмітки на Волині обійдеться у 10 мільйонів гривень
12 травень, 2020, 00:46