Тепер пологи – безкоштовно: волинська лікарня отримала гроші від Нацздоров'я. ФОТО

Тепер пологи – безкоштовно: волинська лікарня отримала гроші від Нацздоров'я. ФОТО
З 20 травня у любомльські лікарні пологи для жінок будуть безкоштовними - медзаклад отримав необхідні кошти від Нацздоров'я.

Про це йдеться на сторінці лікарні у фейсбуці.

Раніше КНП «Любомльське ТМО Любомльської районної ради» успішно уклала договір з НСЗУ для надання послуги «Медична допомога при пологах» в межах програми медичних гарантій. А днями від НСЗУ на рахунок лікарні надійшли кошти для забезпечення породіль усім необхідним під час пологів та перебування у відділенні до моменту виписки.

Ці кошти спрямовуються на медикаменти та вироби медичного призначення для забезпечення пологів, також з урахуванням зарплат медикам та усіх інших витрат, які передбачені у зв’язку з народженням дитини.

"Відтак породілля безкоштовно отримує перелік послуг: медична допомога при пологах з черговою акушерською бригадою, ургентного чи планового кесаревого розтину, перебування в стандартній палаті, знеболення оперативних втручань, за необхідності інтенсивної терапії породіллі та новонародженого, скринінг та вакцинацію дитини", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, що у пологовому відділенні створені зручні та комфортні умови для жінок під час пологів, а також облаштовані індивідуальні та загальні палати для перебування мам з малюками.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Тепер пологи – безкоштовно: волинська лікарня отримала гроші від Нацздоров'я. ФОТО
21 травень, 2020, 02:14