Ключові переваги LTE для бізнесу: чому варто перевірити 4G у смартфоні вже сьогодні?*

Ключові переваги LTE для бізнесу: чому варто перевірити 4G у смартфоні вже сьогодні?*
Бізнес сьогодні повинен працювати дуже швидко. Минули дні, коли документи відправляли звичайною поштою, а клієнти очікували виконання замовлень по кілька тижнів. Тепер навіть кілька додаткових секунд очікування можуть призвести до невдоволення клієнта. Часто працівники знаходяться на відстані сотень і навіть тисяч кілометрів одне від одного. Для якісної комунікації потрібна максимально можлива швидкість передачі даних. І її можна отримати разом з LTE. Але спочатку потрібно підготувати до нового стандарту смартфони та SIM-карти – https://kyivstar.ua/uk/perevirka-sim-kart-i-telefoniv. І зробити це потрібно вже зараз, оскільки в результаті бізнес отримає суттєві переваги.

Значно збільшена швидкість

Мережа 4G швидша майже в 10 разів у порівнянні з 3G. Ви отримуєте безперебійне інтернет-з’єднання для потокової передачі даних, відеоконференцій тощо. При цьому покращується і якість телефонного зв’язку – співбесідники краще чують одне одного. Ви можете забути про пікселізацію та «зависання» зображення при відеодзвінках, неможливості одночасно спілкуватися та передавати великі файли.

Краща командна робота

Швидке з'єднання дозволяє віддаленим членам команди використовувати свої мобільні пристрої для доступу до інформації, що зберігається у «хмарі», зі швидкістю, аналогічною офісній. Якщо ви працюєте з передачею даних не у стандарті 4G, персонал може не мати можливості підтримувати стійкий зв’язок між своїми ноутбуками та офісними комп'ютерами. Модернізація усуне ці недоліки та дозволить зробити віддалене робоче місце не менш ефективним, ніж офісне.

Для співробітників, яким потрібно завантажувати зображення, відео, електронні таблиці та інші файли великого об’єму, 4G означає величезну економію часу.

Поліпшення продажів

Опитування представників американського бізнесу, проведене міжнародною консалтинговою компанією Arthur D. Little, виявило високий рівень задоволеності тих, хто застосував технологію 4G. 57% опитаних сказали, що прагнення до нарощування об’ємів продажів було ключовим стимулом оновлення. Наявність високошвидкісного доступу до мережі дозволяє швидше обслуговувати клієнтів, тим самим продаючи більше товарів та послуг. 86% респондентів підтвердили, що після переходу на 4G вдається виконувати більший об’єм роботи за однаковий час.

Відмова від Wi-Fi

З появою 4G мобільний інтернет цілком може конкурувати з Wi-Fi по швидкості. 4G може забезпечити до 12 Мбіт/с при завантажуванні даних і до 5 Мбіт при передачі даних. Швидкість кабельного з’єднання зазвичай не перевищує 12 Мбіт/с. Це означає, що вперше мобільний Інтернет здатний замінити Wi-Fi та кабель як основний засіб передачі даних.

У мережах Wi-Fi виникають проблеми, коли мова йде про безпеку (особливо при роботі з мобільними пристроями). Мережі 4G пропонують більше конфіденційності завдяки шифруванню та іншим корисним функціям. У 4G використовуються усі протоколи безпеки 3G та 2G, але вдосконалені та з новими можливостями.

Краще покриття

Системи Wi-Fi прив'язують людей до маршрутизаторів і хот-спотів. 4G пропонує фактично необмежений діапазон покриття. Користувачі мають набагато більше свободи пересування. Для мобільного персоналу це особливо важливо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: 4G
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ключові переваги LTE для бізнесу: чому варто перевірити 4G у смартфоні вже сьогодні?*
30 квітень, 2020, 23:21