У Луцьку за обман покупців оштрафували підприємство

У Луцьку за обман покупців оштрафували підприємство
Волинське обласне відділення Антимонопольного комітету України оштрафували луцьке ТзОВ «Чистий світ - К», яке торгує побутовою технікою.

Підприємству «виписали» штраф обсягом 68 тисяч гривень за поширення інформації, що вводить в оману, - кажуть антимонопольники.

Як встановили працівники відділення, ТзОВ «Чистий світ - К» повідомляло в період часу жовтень 2011 року – квітень 2012-го невизначеному колу осіб неправдиву інформацію щодо умов придбання його товарів в кредит (твердження «КРЕДИТ 0%»).

Насправді покупці при оформлені кредиту сплачували банкам відсотки.

Така реклама впливала на наміри цих осіб щодо придбання товарів цього суб'єкта господарювання, а також могла призвести до отримання неправомірних переваг перед іншими учасниками ринку, є порушенням законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це типовий обман по всій Україні. А кредит без переплат використовують банки і торгові мережі як бренд. Вважаю це обманом покупців і відповідно наданням їм неправдивої інформації. Неодноразово на практиці застосовував (згідно чинного Законодавства України) право на отримання кредиту дійсно під 0%, щоправда у працівників банку така поведінка викликала шок, проте Закон є Закон і на нього треба зважати.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку за обман покупців оштрафували підприємство
05 липень, 2013, 15:50