Волинський судовий охоронець став переможцем стрілецького міні-матчу. ФОТО

Волинський судовий охоронець став переможцем стрілецького міні-матчу. ФОТО
Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Волинській області стали переможцями престижних спортивних змагань.

Про це повідомляють на сторінці Служби судової охорони Волині.

Старший лейтенант Служби судової охорони Юрій Іванов посів перше місце третього відкритого міні-матчу зі стрільби з травматичного пістолета за правилами International Practical Shooting Confederation (IPSC).

Варто зазначити, що Юрій Іванов є переможцем вже двох і срібним призером ще одного відкритих матчів зі стрільби з травматичного пістолета.

"У таких змаганнях здобуваються не тільки перемоги, а й досвід. З’являються нові друзі, однодумці. А це спонукає рухатися вперед і перемагати", - зазначив старший лейтенант Служби судової охорони Юрій Іванов.

Його колега капрал Служби судової охорони Віктор Середюк став переможцем у змаганнях силовиків, який організував Луцький спортивний клуб “Плаза” за підтримки Луцької міської ради.
Жим ногами 600 кілограмів, перекидання покришки 350 кілограмів та парна станова тяга 400 кілограмів – це лише мала кількість силових прийомів, які виконали силачі.

Віктор Середюк не вперше бере участь у таких змаганнях та силових шоу. Підтримувати відмінну фізичну форму для Віктора – це стиль життя. У цьому прояв його особистості, сенс та бачення власного особистого зростання, бажання перемог та досягнення нових п’єдесталів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинський судовий охоронець став переможцем стрілецького міні-матчу. ФОТО
28 серпень, 2020, 05:26