У Луцьку підтримають спортсменів, які через карантин втратили спонсорів

У Луцьку підтримають спортсменів, які через карантин втратили спонсорів
З бюджету Луцька виділили кошти на підтримку спортивної галузі.

Про це йшлося у середу, 9 вересня, під час сесії Луцькради.

Депутат Ігор Поліщук нагадав, що у комунальну власність викупили колишній спорткомплекс «Спартак», а зараз це ДЮСШ №3. Нині у закладі завершують ремонт і є потреба у спеціальному килимі для гімнастів.

«Майже 400 діток займаються там художньою гімнастикою, однак не вистачає килиму спеціального для занять. Він коштує 60 тисяч», - сказав він.

Обранець громади попросив також передбачити 50 тисяч гривень з резервного фонду на ремонт полів зі штучним і трав’яним покриттями: «На окремі об’єкти завершується гарантія. Десь люди навмисно їх псують, приходячи і вирізаючи сітку, десь у силу природного зносу. Тому, щоб не виділяти щоразу кошти на окремий майданчик, прошу передбачити цю суму».

Окрім того, за словами Ігоря Поліщука, внаслідок карантину спортивні федерації міста втратили своїх спонсорів і потребують фінансової підтримки. Відтак, у передбачили 150 тисяч гривень на ці потреби.

Депутат Павло Данильчук, своєю чергою, попросив підтримати коштами футбольний клуб «Волинь АТО» і виділити 100 тисяч гривень.

«Вони гідно представляють Луцьк і Волинь на чемпіонатах, їздять часто за свої кошти. Вони кажуть, що у багатьох містах міська влада навіть автобуси брендовані покупляла, є де займатися… Ми розуміємо, яка ситуація є в нас. Давайте допоможемо ветеранам війни гідно пройти сезон змагань», - закликав він.

У підсумку обранці громади усі пропозиції підтримали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку підтримають спортсменів, які через карантин втратили спонсорів
09 вересень, 2020, 11:25