Ігор Палиця і четверо регіоналів – найбільші прогульники у Верховній Раді

Ігор Палиця і четверо регіоналів – найбільші прогульники у Верховній Раді
Народний депутат Ігор Палиця потрапив у ТОП-5 прогульників другої сесії Верховної Ради сьомого скликання.

Такий рейтинг склали журналісти телепрограми «Дорогі депутати», про що вони повідомили на своїй сторінці у Facebook.

Разом із Громадянською мережею ОПОРА журналісти визначили, що позафракційний Ігор Палиця, якого до парламенту обрали лучани, пропустив 60% засідань другої сесії Верховної Ради.

Випередив Ігоря Палицю регіонал Костянтин Жеваго, який прогуляв 90% засідань.

Крім них, по 56% засідань пропустили регіонали Антон Пригодський та Ігор Скосар. На п’ятому місці – Борис Колесников із Партії регіонів, якого не було на 54% засідань.

Детальніше про п’ятьох найменш сумлінних нардепів за підсумками другої сесії покажуть у неділю, 21 липня, на «5 каналі» о 20.10.

Нагадаємо, Ігоря Палицю експерти ОПОРИ назвали найбільшим прогульником за час роботи двох сесій парламенту VII скликання серед волинських мажоритарників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тебе, "любимому" :))))))))))))))))))))))))))))))
Відповісти
ВІН ДОПОМАГАЕ СКІЛЬКИ ВСІМ А ТІ ВСІ ХОДЯТЬ А НЕ ГРИВНІ НЕ ДАЮТЬ ТІМ ЩО ІХ ВИБИРАЛИ В ОБЛАСТІ,,,ПЕТРОВИЧ НА ДЕБІЛІВ НЕ ОБІЖАЙСЯ ТИ МОЛОДЕЦЬ.....
Відповісти
А ти лижеш, що зв...ць
Відповісти
оним лапті,оним хлєбушка..єнто што..каби самім данецкім вибралі єнто тагда паасфальтіровал би дарогу да ЦУМа за дєржавний кошт..варую..панту.сь(піарюсь)..єнто унас сємєйноє..всє щербіцкага харашо зналі..і тєсть і тьоща тоже..
Відповісти
То нічого. Дурні луцькі полішуки ще не один раз виберуть цього благодійника у парламент. По-перше, новин в інтернеті вони не читають. А, по-друге - їм вистачає 200 грн. і дешевої дитячої гойдалки - сраної подачки раз на п'ять років. Ну, може ще в центрі збудуть новий пам'ятник Полярній зірці - це ж так опупєнно прекрасно! То нічого, що наш мільярдер-благодійник живе у Швейцарії і кладе з прибором на своїх тупих виборців. Вони на більше і не заслуговують.
А тепер, увага, штабісти-дуполизи - фас!
Відповісти
Ми обираємо до парламенту тих, хто милостиню подає, чи тих, хто створить такі закони, які забезпечать УСІМ нам гідне життя в правовій державі? Парламент - це не той орган, який називається благодійним фондом. Туди обирають з іншою метою. За що й зарплату дають...
Відповісти
Палки-маталки, палка-маталка...
Відповісти
Ну і ще один прогноз. До наступних виборів Волиньпост або закриють(як це зробили із Перцем по-ковельськи), або, найімовірніше, знайдуть нового чудового інвестора-благодійника. Мені видається, що налегше буде закрити Волиньпост через суд. Але, це - прогноз. Побачимо наскільки він спрадиться. А журналістам - удачі.
Відповісти
Хотів би я зараз почути тих агітаторів, які восени ходили по квартирах і агітували за Палицю!
Відповісти
Зараз почуєш. Набіжить натовп поліських штабістів-агітаторів-піарників, які базуються у Директорії, і почнуть розхвалювати свого патрона. Варто лише сподіватись на святу п'ятницю.
Відповісти
НА ДВОХ СТІЛЬЦЯХ СИДІТИ НЕМОЖЛИВО! ВЕСТИ БІЗНЕС І БУТИ ОДНОЧАС ДЕПУТАТОМ НА ВСІХ ЗАСІДАННЯХ ВР - ДЛЯ НИХ ЦЕ НОНСЕНС!
ДЛЯ ЧОГО ЙШЛИ У ВР? ТУСОВКА МІЛЬЙОНЕРІВ! "ВСЕ ПОБЕЖАЛИ И Я
ПОБЕЖАЛ"! А зрештою ПАЛИЦЯ для Луцька щось таки робить!!!
ПОКАЖІТЬ ХТО ЩЕ щось РОБИТЬ ДЛЯ ЛУЦЬКА!? А ЯК НЕ БУВАЄ НА БАГАТЬОХ ЗАСІДАННЯХ,ТО НЕ Є ПРИЧЕТНИМ ДО ДУРНИХ РІШЕНЬ У ВР! КРАЩЕ Б НАПИСАЛИ ЩО ЗРОБЛЕНО НИМ, ЯКІ ЗАКОНОПРОЕКТИ
ПІДГОТОВИВ А НЕ ТІЛЬКИ ПРО ВІДСУТНІСТЬ У ВР!
Відповісти
чоловіче.що ти такий наівний..штучно створені монополіїто не бізнес..в нас того "бізнесу" з тих партійних дітей та їх батьків навиростало..все бл.. золота молодь..тодішня та теперішня...а ви ішакі тігіпків за підприємців маєте..так і цього-операції з держакупівлями нафтопродуктів через кантори коломойського при юлі основний рід занять..
Відповісти
Які всі зараз розумні заднім числом! Шлейф тягнеться з 90-х
років, тоді ше ніхто нічого не відав із простого люду,навіть у сні: Ні про які контори, ні про закупівлі і т.п. Починавсякапіталізм в УКРАЇНІ. Ті хто це зрозумів РАНІШЕ, почали свій БІЗНЕС. А ІШАКИ БОЯЛИСЬ ЩОСЬ РОБИТИ ТА Й МІЗКІВ ДЛЯ ЦЬОГО МАЛУВАТО БУЛО І ПРОДОВЖУВАЛИ ДАЛІ ІШАЧИТИ! КОЖНОМУ СВОЄ!!! ПРИКРО ТІЛЬКИ ОДНЕ, ЩО СОТНІ
МІЛІАРДІВ ДОЛАРІВ ПЕРЕПРАВЛЕНО З УКРАЇНИ В ОФШОРИ!!!
ЇХ ТРЕБА ПОВЕРНУТИ В УКРАЇНУ І ДЛЯ ЦЬОГО ТРЕБА БІЗНЕС
ЗАЦІКАВИТИ!!! ЦЕ ДЛЯ ВР УКРАЇНИ НАЙВАЖЛИВІШЕ ЗАВДАННЯ!
Відповісти
Бізнес (англ. business — справа, діло) — підприємницька, комерційна чи будь-яка інша діяльність, що не може суперечити закону і спрямована на отримання прибутку.(де там сказано про штучні монополії та розкрадання держбюджету?)
Відповісти
Останні новини
Ігор Палиця і четверо регіоналів – найбільші прогульники у Верховній Раді
19 липень, 2013, 15:52