У Луцьку пропонують створити загальнодоступний пункт прийому сміття

У Луцьку пропонують створити загальнодоступний пункт прийому сміття
У Луцьку хочуть зробити загальнодоступний пункт прийому сміття, аби уникнути штрафів за «підкидання» в чужі баки.

Відповідну петицію зареєстрував Слива Вадим Васильович 9 листопада.

Чоловік пояснює, що у зв’язку із тим, що людей у Луцьку штрафують лише за те, що вони викинули сміття у «чужі» баки, виникла необхідність створення централізованого пункту прийому відходів.

«Взагалі, я вважаю дикістю штрафувати за викидання сміття в смітник, однак, так вже в нас в місті чомусь склалося – замість своєчасного вивозу смітників вирішили просто штрафувати. Разом з тим, у будь-якому приватному господарстві час від часу накопичується сміття, яке не забирають сміттєвози – це і будівельне сміття, і рослинне, наприклад листя, обрізані гілки, скошена трава, і інше великогабаритне побутове сміття. Однак, єдина альтернатива викиданню такого сміття в «чужі» баки – вивезти його в ліс чи в поле і ця альтернатива абсолютно неприйнятна для будь-якої нормальної людини», – йдеться у зверненні.

Саме тому просить створити в межах міста пункт(и) прийому та вивозу сміття з великогабаритними баками, в які можна було б привезти і легально викинути мішок чи кілька мішків будь-якого сміття, яке відмовляються забирати сміттєвози.

«Це значно спростить життя багатьом жителям міста і ОТГ, а також допоможе вберегти вулиці на окраїнах міста і ліси та поля навколо міста від куп вивезеного туди сміття», – пише Вадим Слива.

За один день пропозиція зібрала 37 підписів із 300 необхідних для того, аби звернення розглянули.

Зображення ілюстративне.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та,де вони зроблять це ж муніципалів потрібно скорочувати,тай дохід міського бюджету похудіє,в нас же поліцейська держава бюджети на штрафах тримаються.
Відповісти