Ігор Єремеєв розповів, куди вкладає гроші

Ігор Єремеєв розповів, куди вкладає гроші
Протягом січня-червня до громадських приймалень народного депутата Ігоря Єремеєва звернулося близько тисячі людей.

Про це він розповів 29 липня під час прес-конференції в Луцьку.

За словами волинського нардепа, діє п’ять приймалень: у Луцьку, Ківерцях, Маневичах, Любешові і Камені-Каширському. За півроку до цих громадських приймалень надійшло 602 письмові заяви та 405 усних звернень.

Виборці звертаються з дуже різними проблемами, каже депутат: від газифікації села до прохань допомогти врятувати життя. Однак, зауважує нардеп, допомогти усім із лікуванням надто складно. А відмовляти у таких проханнях найважче.

«Дуже багато людей мають проблеми зі здоров’ям, а тому просять допомогти із лікуванням. Ми для себе вирішили, що без винятку купуємо усім, хто цього потребує, інвалідні візки, слухові апарати. Обов’язково допомагаємо у екстрених ситуаціях. От у серпні 13 діток з усього округу, хворих на ДЦП, відправимо на оздоровлення. Це обійдеться у 300 тисяч гривень, але ми вирішили, що маємо це зробити», – розповів народний обранець.

Під час прес-конференції Ігор Єремеєв також розповів, що за час свого депутатства за його участі підготовлено й зареєстровано сім законопроектів. Серед них такі: «Про визнання таким, що втратив чинність, Закон України «Про засади державної мовної політики», «Про внесення змін до законодавчих актів України щодо обмеження продажу та споживання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів», «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення прав членів особистих селянських господарств на соціальний захист у разі настання безробіття», «Про внесення змін до Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнобов’язкове державне страхування» щодо підтримки підприємств комунальної форми власності, які здійснюють перевезення пільгових категорій громадян», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння індивідуальному житловому будівництву на селі», «Про внесення змін до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування (щодо страхового стажу для призначення мінімальної пенсії)» тощо.

За словами Єремеєва, він сподівається, що з початком роботи Верховної Ради у вересні парламентарі таки розглянуть і проголосують за відміну пенсійної реформи. Цей законопроект він підготував спільно зі Степаном Івахівим, Сергієм Мартиняком та Володимиром Литвином.

Також до 4 вересня, коли закінчаться парламентські канікули, Ігор Єремеєв планує зареєструвати ще низку законопроектів, які стосуватимуться селян. Один з таких документів – законопроект про соціальну захищеність сільських виробників.

Крім того, готуються такі законопроекти: «Про розвиток поліських територій», «Про почесні звання «мати-героїня», «Про гарантування виплат громадянам, постраждалим від аварії на ЧАЕС».

«Важливий наш законопроект і про відміну техогляду для власників сільськогосподарської техніки. Парадокс: відмінений техогляд для власників авто, а от власники тракторів чи комбайнів мусять проходити техогляд. Треба обов’язково прийняти і цей закон», – наголосив депутат.

Ігор Єремеєв розповідає: дуже багато працює в окрузі. Часто відвідує округ особисто, а його команда працює в окрузі постійно.

«Мені приємно констатувати, що команда, з якою я працюю, за цей рік повністю виконала всі заплановані програми. Сьогодні продовжуємо працювати», – каже він.

Завдяки його роботі вже є постанова уряду про виділення 5 мільйонів гривень з державного бюджету для Волині.

«Вони підуть на будівництво школи у селі Оленине Камінь-Каширського району (800 тисяч гривень), капітальний ремонт районної школи мистецтв у Камені-Каширському (300 тисяч гривень). На ремонт пологового відділення Ківерцівської районної лікарні передбачено 1 мільйон 400 тисяч гривень. На відновлення дитсадка у Ківерцях – 720 тисяч гривень. Ще 830 тисяч гривень піде на реконструкцію блоку молодших класів Любешівського НВК з добудовою санітарних кімнат. А на ремонт поліклініки Маневицької центральної районної лікарні – 950 тисяч гривень», – повідомив нардеп.

«Думаю, що в цьому році близько 5-7 мільйонів гривень ми ще зможемо виділити на ремонт і будівництво доріг в окрузі. Поки не обіцяю, але працюю над цим», – зауважив він.

«Сьогодні одне із головних завдань, непритаманних для депутатів-мажоритарників – це контролювати виділення тих коштів, які повинні бути виділені на потреби округів. Наступне завдання – контролювати, щоб ці кошти не були розкрадені, а ефективно вкладені», – додав Ігор Єремеєв.

Окрім того, депутат розповів, що активну роботу і надалі продовжуватиме його благодійний фонд «Волинська родина».

«Продовжуємо програму з енергозбереження – буде встановлено не менше тисячі вікон у школах, дитячих садках, ФАПах», – обіцяє він.

«На село Цумань Ківерцівського району фонд виділить 700 тисяч гривень на повну заміну даху. До речі, це одна з найбільших шкіл на Волині, де навчається понад тисяча учнів. Там зараз вже триває ремонт за кошти, які надійшли по Кіотському договору», – зауважив депутат.

Також за рахунок фонду відбувається капітальний ремонт приймального покою і реанімації у Ківерцівській районній лікарні. Триває також і капремонт санаторію для дітей із вадами розвитку у селі Дачне.

«У Маневицьокому районі для профліцею поставимо котел за 160 тисяч гривень. До кінця року плануємо придбати реанімаційний автомобіль для Маневицької райлікарні, а також встановити там котел за 160 тисяч гривень», – розповів він.

А ще Ігор Єремеєв прийняв рішення закупити додаткові підручники з історії для вчителів, учнів та шкільних бібліотек. Це навчальні посібники «Вступ до історії України» (5 клас) автора А. Закалюка та «Історія України» (10-11 клас) під редакцією А. Козицького. Ці підручники нардеп придбає не тільки для шкіл свого виборчого округу, а й для луцьких школярів.

На його думку, ці книги допоможуть волинським школярам краще вивчати історію України, адже з ініціативи Міносвіти з навчальної програми навмисно викидають чимало важливих історичних фактів з історії.

Нагадаємо, Ігоря Єремеєва назвали одним із найдієвіших депутатів Верховної Ради від Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Єремеєв
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нє, коли Фонд Палиці задумав прозвітувати на сесії, то підняли крик і хай. А тут ціла прес-конференція...
Відповісти
не на сесії ж міськради пресуха, як хотіли з фонду палиці, та і сам депутат присутній, щось палиці після виборів у луцьку не спостерігалося
Відповісти
в смт. Колки є багатодітна сім"я в яких два хлопчика близнята мають ДЦП і їх не взяли на оздоровлення, хоча батьки звертались.
Відповісти
Єремєєв та Івахів реально, щось роблять. До цього наші депутати за виборців згадували лише півроку до виборів.
Відповісти
вам що заплатив Ігор грошенят що ви уже другий день і тільки пишите про нього! то Ігор зробив то , то десь щось сказанув таке розумне що аж потрібно статейку написати...хм..цікаво на волині є багато нардепів а пишуть тільки про ігоря...це підозріло...і статтю там де Ігор сказав що народним депутатом щоб статти потрібно здати історію україни і укр мову, то переробіть пскриптк і ГРОШІ ТЕЖ ПОТРІБНІ ТА Й НЕ МАЛІ!
Відповісти
так може варто ввімкнути залишок свого маленького мозку і зрозуміти, що пишуть саме із-за того що це хіба що не єдина людина, яка після виборчої кампанії не забула про людей а продовжила свою діяльність і надалі?
Відповісти
В Ківерцівській лікарні вже місяць розказують,що Еремеев 1,5 млн гривень дае на ремонт.Виявляеься-бюджетні.Мало того що через фіктивне банкрутсво краде гроші з бюджету,то ще й вивідае кому гроші з бюджету дають і розказуе що то він дае. Ми своім маслом самі хліба намажемо і без його команди.Позорник!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
а ви вважаєте, що ригіанали щось роблять для країни краще?
то Єремєєв ці кошти спочатку "вибив" з бюджету для свого регіону (а регіон - це й ТИ!), то й може так казати.
Відповісти