Стало відомо, який стадіон хоче збудувати «Луцькводоканал»

Стало відомо, який стадіон хоче збудувати «Луцькводоканал»
КП «Луцькводоканал» планує збудувати на вулиці Теремнівській спортивний комплекс з системою відеоспостереження. А згодом організовувати змагання під патронатом Луцької міської ради та на загальнодержавному рівні.

Про це повідомляє ІА "Конкурент".

Відповідне питання порушували на сесії Луцькради ще в грудні. Тоді ж керівництво водоканалу подало інформацію щодо планів.

Зокрема, на відведеній ділянці планують розмістити:

- стадіон із футбольним полем розміром 90×45 м (трав’яне покриття), трибунами на 50-100 глядацьких місць та підтрибунними приміщеннями (роздягальні та душові для команд, суддівська та інші приміщення, вбиральня);
- міні-футбольне поле розміром 40×20 м;
- сидіння для членів команд на 20 місць;
- огорожу висотою 6 м та освітленням;
- тренажерну зону, лавки для сидіння (відпочинку), зелені насадження;
- паркувальні місця для автомобілів.


Зі слів очільника «Луцькводоканалу» Віктора Гуменюка, зараз готують документи для оформлення, внесення в реєстр. Про вартість будівництва такого комплексу говоритимуть, коли знайдуть проєктанта. Проте розглядають різні джерела фінансування.

«У нас проблема в тому, що дуже багато підприємств мають футбольні команди, які беруть участь в різних турнірах, але, попри це, не мають комунальних стадіонів. Якщо цей стадіон побудують, то в Луцьку з'явиться можливість організовувати подібні турніри. Головне, аби було місце, де це можна зробити», – наголосив Віктор Гуменюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який стадіон, ви що п'яні? Спортсмени бля...
Відповісти
Ще не так давно писали:

За словами керівника КП «Луцькводоканал» Віктора Гуменюка, національна комісія схвалила проекти постанов, тому відбулося громадське обговорення для дотримання всіх процедурних вимог. Попередньо обговорення з перегляду та встановленню тарифів на 2019 рік для КП «Луцькводоканал» відбулися ще рік тому.

Зауважимо, через невідповідність тарифів підприємство щомісячно несе мільйонні збитки, тож коригування тарифів – не просто вимога часу, але необхідність, продиктована тими складними реаліями, в яких працюють водоканали України.


- за складні реалії !
Відповісти
Витя, дай людям зарплату, а не копейки!!!
Відповісти
Водою займіться: очистка, стоки, адекватна ціна.Чи там у вас вже все на відмінно, і суперприбутки ,як у Маска,і нема куди їх дівати? для цього створено "водоканал". А стадіоном нехай займаються інші.
Відповісти
Та це просто жах якийсь. Щойно новообраний мер повідомляв про закупівлю нових автомобілів та спецтехніки і хвалився, що все це куплено за власні кошти водоконалу. А тут знову чергове покращення. Хватить займатися невластивими функціями. Але кому я це кажу? Всі ж керівники давно знають прописну істину: Хочеш добре нагріти руки - починай щось будувати.А там дивись знову тарифи піднімуть до "економічно обгрунтованих".
Відповісти