Люті морози залишили без води ціле село

Люті морози залишили без води ціле село
Через міцні лютневі морози раптово вийшов з ладу глибинний насос на свердловині водонапірної башти села Жабче Горохівського району - припинилося постачання води до майже всіх сільських осель.

Про це пише «Волинь-нова».

Як повідомила сільський голова Людмила Фандич, внаслідок аварії під загрозою опинилася ще й опалювальна система місцевої школи. Що загрожувало навчанню школярів. Однак подачу води відновили в найкоротші терміни.

«Задля громади люди працювали самовіддано, не шкодуючи ні часу, ні зусиль. Селяни залищили свої справи і гуртом заходилися ліквідовувати аварію», - розповіли в сільраді.

Саме через таку злагоджену роботу ремонтники відвернули ще більше лихо. Як роз’яснили фахівці, затримка з відновлюванням глибинного насосу могла би залишити жителів без води щонайменше на тиждень. Бо більшість осель у Жабчому обладнані водопроводом, який постачається водонапірною вежею.

Мешканці села дякують усім, хто доклав до цієї справи енергії та рук.

«Насамперед ми вдячні першому заступнику голови райдержадміністрації Олексію Гайдуку та начальнику Горохівської філії ПАТ «Волиньобленерго» Олексію Харкову, котрі допомогли оперативно вирішити організаційні питання», - кажуть селяни.

У листі до редакції селяни називають тих, хто не зостався байдужим до лиха і, фактично, врятував село від тривалого обезводнення: це кранівник ПАТ «Волиньобленерго» Віталій Тимчишин, електрик Віктор Коленда, мешканці села Віктор Щур, Ярослав Курилюк, Дмитро Вілівчук із синами Василем і Тарасом. А також Леонід Кравчук та Леонід Мартинюк, Петро Тарадюк та Іван Касевич, Ігор Кузьмич, Володимир Зубатюк і Сергій Павлюк, котрі безпосередньо провадили ремонтні роботи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Люті морози залишили без води ціле село
11 лютий, 2012, 13:25