Коли жінці час бити на сполох через випадіння волосся, або два секрети, як зберегти пишні коси*

Коли жінці час бити на сполох через випадіння волосся, або два секрети, як зберегти пишні коси*
Якщо ви помічаєте після прийняття ванни чи душу волосся, що випадає від миття, це перший дзвоник, що організм дає збій. Є допустима норма «линьки» волосся через неправильне розчісування та природне випадіння. Та коли кількість прядок шокує, терміново біжіть до лікаря. Причин, чому ваша шевелюра вирішила порідкішати, може бути багато.

Сьогодні ми запитали про це експертів професійної косметики для волосся магазину Goddess, де реалізують відомий у світі бренд «Давінес».

До речі, засоби для догляду за волоссям мають не всі бренди, наприклад, купити 3лаб можна, коли вам потрібні дієві засоби догляду за шкірою тіла та обличчя. «Засоби цього бренду збагачують тканини шкіри вітамінами, антиоксидантами, мінералами мікро- та макроелементами», — доповнили експерти з краси.

Які є причини випадіння волосся



Як не дивно, генетика. Вона може зіграти з вами злий жарт. Особливо, коли ви бачите, що ваші батько та дід зарано облисіли. Помічали, що через декілька день після сильного скандалу, стресу, потрясіння пасма випадають ну дуже рясно? Стрес також частий винуватець неконтрольованої втрати волосся.

Коли є порушення обміну речовин, проблему зі здоров'ям не вирішити косметичними засобами. Тут потрібні вітаміни, нормалізований раціон, можливо, БАДи. Але тільки ті, що сприяють відновлення росту волосся та уповільнюють випадіння.

Гормональні збої також звинувачують у проблемі облисіння. Приймання ліків для контрацепції чи під час менопаузи, коли рівень жіночих гормонів «б’є рекорди», може спричинити випадання порядок.

Як впливає неправильний догляд

Нарешті ми дісталися й до косметики. Якщо полюбляєте гарну зачіску, не марнуйте час на використання засобів та шампунів з мас-маркету. Є спеціальна професійна косметика давинес для волосся, що покликана зробити зачіску «як у рекламі».

«Засоби для догляду за волоссям та шкірою голови Davines надають зовнішній косметичний ефект, стимулюють природний захист та регенерацію. Результат — живе, слухняне волосся без посічених кінчиків та лупи, що легко піддається укладанню», — завіряють експерти.

Як припинити випадання волосся

За показаннями лікаря-ендокринолога або трихолога, коли справа вже запущена, знадобляться спеціальні процедури, що повернуть колишню пишність волосся. Потрібно активувати кровообіг навколо фолікулів волосків та наситити їх живильними речовинами. Зазвичай такі спа-процедури коштують недешево. І добре, коли врятувати коси можна за допомогою догляду правильною професійною косметикою для волосся.

Який ефект мають такі засоби:

- продовжують життя кожної окремої волосини;
- покращують живлення від коренів;
- волосся стає міцним, не ламається та не роздвоюється;
- зникає лупа.

Тож, якщо кількість волосся, що випадає, вас лякає, є сенс звернутися до фахівця, щоб впевнитись, що таке випадання у межах норми. Коли ні — на допомогу прийдуть професійні косметологічні процедури та доглядова косметика.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я Альпента приймала, щоб відновити волосся, яке після хвороби стало дуже тонким і тьмяним. Мені вистачило лише 2 місяців прийому, щоб повністю відновити втрачену красу волосся. Залишився ще один місяць курсу. Думаю, що волосся ще поліпшиться і стане навіть кращим, ніж було. Прекрасний препарат.
Відповісти
В мене була проблема з випаданням волосся після пологів, але завдяки комплексу Альпента моє волосся стало густішим і менше випадає.
Відповісти
Останні новини
Коли жінці час бити на сполох через випадіння волосся, або два секрети, як зберегти пишні коси*
15 грудень, 2020, 10:45