Як швидко та якісно купити вживаний айфон*

Як швидко та якісно купити вживаний айфон*
Необхідність регулярно оновлювати смартфон продиктована багатьма факторами. І причина не тільки в мінливій моді на нові гаджети. Прогрес не стоїть на місці, з часом виникають нові потреби, які можна задовольнити за допомогою старої техніки. Новий час кидає нові виклики. Саме тому більшість користувачів айфонів систематично змінюють моделі.

Не завжди вигідно з економічної точки зору купувати нову модель айфона. Купити айфон бу - прекрасне рішення для тих, хто не збирається витрачати на гаджет цілий статок, але хоче мати всі вигоди та привілеї популярного і якісного смартфона.

Переваги купівлі вживаних айфонів


Вживані айфони часто мають відмінну працездатність, айфон б/у володіє всіма перевагами, які доступні для нової моделі щойно з магазину. Вибираючи б/у айфон, користувач прагне тільки до одного - купити дешевше товар максимально хорошої якості.

При виборі iPhone б/в важливо об'єктивно оцінити свої очікування від смартфона, потреби та можливості. Варто придивитися до цінової політики б/в айфонів на ринку, поміркувати над тим, для якої мети ви вибираєте смартфон. Відомий факт, що бу айфон навіть п'ятирічної давності, може сміливо скласти конкуренцію бюджетним андроїдам по швидкості та стабільності роботи апарату.

Буває і так, що ви вибрали айфон, який підходить вам по всім параметрам і дуже подобається, а його вже зняли з виробництва. В такому випадку купити б/в айфон - це найраціональніше рішення. Напевно ви зможете відшукати апарат в хорошому стані, якщо поставите перед собою таку мету.

НА ЩО НЕОБХІДНО ЗВЕРНУТИ УВАГУ ПЕРЕД ПОКУПКОЮ IPHONE?
• вивчіть ціни на обрану модель, щоб орієнтуватися в тому, що вам пропонують товар за адекватною, а не завищеною ціною;
• занадто низька ціна теж повинна вас насторожити: апарат може мати дефекти та поломки;
• обов'язково домовтеся про те, що ви перевірите всі функції смартфона до того, як внесете за нього 100% оплату;
• фахівці не рекомендують купувати б/в айфон з оплатою замовлення без можливості перевірити смартфон особисто.

Перш, ніж вибрати айфон, визначитеся з критеріями для пошуку. Що для вас є ключовим, а що другорядним? Які функції смартфона ви використовуєте найчастіше? На який бюджет розрахована ваша покупка?
Деякі моделі айфонів мають однаковий дизайн, але істотні відмінності: внутрішня пам'ять, функціонал камери, процесор і об'єм ОЗУ можуть відрізнятися. Наприклад, під виглядом такого телефону недобросовісний продавець може запропонувати шосту версію, тому обов'язково вивчіть заводське маркування. Де її шукати? Заводське маркування вказана на коробці та на задній стінці айфона. Будьте уважні!

Обов'язково перевірте перед покупкою обсяг пам'яті пристрою. Рекомендуємо вибирати айфон б/у, який підтримує від 16 ГБ пам'яті. Найголовніше - перевірте, чи не тонув чи айфон, який ви збираєтеся придбати. Вода в корпусі смартфона призводить до сумних наслідків. Навіть після ремонту гаджета ніхто не дасть гарантій, що його комплект не буде окислятися під впливом вологи. Важливо пам'ятати, що кожен телефон Apple оснащений датчиком індикації вологи, за допомогою якого можна дізнатися, чи правильно експлуатували пристрій.

Дуже добре, якщо б/у айфон матиме повну комплектацію оригінальних аксесуарів: мережевий адаптер, фірмова гарнітура, скріпкою для сім-карт, кабелем Lightning.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.