У Луцьку кандидат в депутати «присвоїв» собі ремонт дворів

У Луцьку кандидат в депутати «присвоїв» собі ремонт дворів
Кандидат в депутати Луцької міської ради від Партії регіонів Аркадій Яворський заявляє, що ремонт прибудинкових територій в межах виборчого округу № 10 у Луцьку проходить «за його сприяння», хоча насправді гроші на це виділив обласний бюджет з ініціативи Луцької міської ради.

Про це заявив голова Луцької міської партійної організації ВО «Батьківщина» Сергій Григоренко.

Нагадаємо, Ще раніше Григоренко заявляв: Аркадій Яворський поширює неправдиву інформацію, що нібито за його сприяння триває ремонт асфальтового покриття у дворі на вулиці Грушевського,1. «Але за нашою інформацією, це робиться за кошти обласного бюджету, і Яворський немає до того ніякого стосунку. Це нахабна брехня і введення в оману виборців», - заявив Григоренко.

Григоренко додав, що від виборців його політичній силі стало відомо: Яворський «приписує собі заслуги» ремонту ще одного двору – на вулиці Гулака-Артемовського,7. «Припускаємо, що Яворський міг «хизуватися» ремонтами й у інших дворах, що робляться зараз на території виборчого округу.

Сергій Григоренко каже: «Насправді, як ми й заявляли раніше, це нахабна брехня. Ремонти проводяться за кошти обласного бюджету з ініціативи Луцької міської ради. Доказ цьому – документ, який є у нашому розпорядженні.

Документ наданий Сергієм Григоренком
Документ наданий Сергієм Григоренком

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
СЕРЕД УСЬГО ЦЬОГО МОТЛОХУ, ЩО РОЗКИДУЄ СВОЇ АГИТКИ ПО 10 ОКРУГУ - ЯВОРСЬКИЙ БІЛЬШ МЕНШ РЕАЛЬНИЙ, РЕШТА У СВОЙОМУ ЖИТТІ НИ ХРЕНА НЕ БАЧИЛИ И ДАЛИ ВОЛИНІ НЕ БУВАЛИ...
Відповісти
БРехня. Он кононович в Білорусь їздив.
Відповісти
Облрада на цей лист дала в1дмову! Чого в1н не каже? Достав уже цей григоренко, хай би йшов разом з дубняком щось толкове зробив, ато що не день то якийсь новий тролл1нг на 1нших в 1нтернет1
Відповісти
Так що, яворський дійсно "посприяв"? Пруф давайте.
Відповісти
Хай каже що відкачав після дощу воду з Луцька. Тут точно без міськради обійшлося
Відповісти
Ніколи ви не пропихнете рЯженого генерала!!!Нашо було його пхати ви тільки озлобили виборців!!!Пройде наш справжній ГЕНЕРАЛ БАСИК!!!
Відповісти
документ цікавий, але він не дає відповіді на питання чи виділили ОДА гроші на цей ремонт. тому для мене питання поки відкрите.
треба копати далі...
Відповісти
Останні новини
У Луцьку кандидат в депутати «присвоїв» собі ремонт дворів
08 серпень, 2013, 18:07