Топ-5 надійних чохлів для iPhone 12: захисна броня для вашого гаджета*

Смартфони родини Apple iPhone 12 – одні з найдорожчих серійних мобільних телефонів на ринку, за винятком моделей Samsung з гнучкими екранами. Відносно дорогим є також їх сервісне обслуговування при виникненні потреби ремонту з вини користувача.

Щоб власник гаджета якомога рідше звертався за негарантійним ремонтом і не сплачував чималу суму з власної кишені, знадобиться чохол із підвищеним ступенем захисту. Представляємо вашій увазі огляд п'яти аксесуарів класу «преміум». Відразу зазначимо: більшість високонадійних чохлів для iPhone 12, представлених в магазинах https://wookie.com.ua/2141-iphone-12, коштують у середньому від 50 до 100 доларів, але це все одно менше, аніж вартість негарантійного ремонту.

UAG Plasma


Дана модель чохла належить до серії Armor Gear, в перекладі з англійської мови означає «обладунки». Ступінь її захисту відповідає військовому стандарту MIL-STD-810, що означає підвищений в порівнянні з IP68 пило- і вологозахист, а також збереження цілісності смартфона при падінні з висоти 1,2 м, ідентичній висоті звичайного столу.

Міцний, і водночас легкий полімер, з якого виготовлений UAG Plasma, значно збільшує стійкість апарата до вигинів, запобігаючи перелому корпусу при досить сильному механічному впливі. Надійність і ефективність UAG Plasma підтверджена численними лабораторними й «польовими» випробуваннями. Він підійде як звичайним користувачам, чиї смартфони часто падають на підлогу, так і шанувальникам активних видів спорту.


LifeProof Fre


Згідно зі стандартом IP68, смартфони родини «Apple iPhone 12», відправляються із заводу, маючи захист від води та пилу. Проте ніщо не заважає додатково захистити їх від водонепроникності за допомогою герметичного чохла-аквабокса LifeProof Fre. Використовуючи його, користувач на 100 % буде впевнений, що навіть при зануренні на глибину до 2 м і тривалому перебуванні під водою дорогому «айфону» не буде завдано ніякої шкоди.

Роз'єм фіксується щільною заглушкою, яку можна від’єднувати від чохла в разі зарядки або підключення до комп'ютера. Передня частина LifeProof Fre являє собою захисне скло, тому вся функціональність пристрою в цьому захисному «аквабоксі» максимально зберігається.


Pitaka


Чохол-накладка Pitaka виготовлений із кевларового волокна, стійкого не лише до звичайних ударів, але і до пошкоджень гострими предметами. Міцні кути – це додаткова гарантія того, що пристрій залишиться непошкодженим при падінні. Камеру в даному випадку захищає виступаюче кільце.

Ще одна «фішка» кевларового чохла Pitaka – сумісність з автомобільними утримувачами цього ж виробника. Крім того, чохли Pitaka здатні підтримувати технологію магнітної зарядки Apple MagSafe. Ця ж технологія притаманна й автомобільним утримувачам бренду.


UAG Mouve


На відміну від інших захисних чохлів, UAG Mouve не закриває дизайн задньої панелі iPhone 12, оскільки є прозорим. Через це може здатися, що UAG Mouve – це звичайний силіконовий чохол, але це не так. Насправді, за непомітною «цивільною» зовнішністю прихована справжня «армійська» сутність. Втім, слово «армійська» можна було б написати й без лапок, так як UAG Mouve відповідає військовому стандарту MIL-STD-810. Даний чохол не дозволить iPhone 12 розбитися при падінні з висоти до 1,2 м і збереже його від зігнання у випадку, коли на нього сяде людина вагою до 100 кг.

Попри те, що UAG Mouve – це чохол-накладка на задню панель, завдяки виступаючим бортикам висотою 2 мм він здатний захистити і екран. Захисні бортики зберігають цілісність скла лицьової панелі смартфона, якщо він ненароком впаде на рівну поверхню дисплеєм вниз.


Spigen Nitro Force


Хоча на початку даного огляду була зазначена висока вартість захисних чохлів для смартфонів серії iPhone 12, з даного правила є винятки. Так, наприклад, чохол Spigen Nitro Force коштує менш як $15, але має високий ступінь захисту. У цієї моделі є все, щоб одягнений апарат уцілів навіть в екстремальних умовах: і міцний корпус з полікарбонату, і бортики з термополіуретану, що захищають від ударів відповідно до військових стандартів. Даний різновид чохлів оснащений унікальною технологією компанії Spigen, основаною на використанні повітряного прошарку по кутах, виконуючого роль подушки безпеки.


Висновки


Купуючи новий смартфон, особливо дорогий iPhone 12, бажано забезпечувати йому додатковий захист від механічних пошкоджень. Дбайливим користувачам, які акуратно користуються своїми гаджетами, буде цілком достатньо і звичайного чохла. А от власникам «айфонів», що захоплюються різними екстремальними видами спорту, і тим, у кого часто апарати випадають з рук, варто замислитися над придбанням дорожчого чохла з посиленою функцією захисту. Скільки б він не коштував, його ціна все одно буде значно нижчою, аніж вартість ремонту iPhone 12.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.