Що думають про Луцьк в Раді Європи

Що думають про Луцьк в Раді Європи
Представники Ради Європи відзначають Луцьк як одне з міст України, де піклуються про збереженість культури національних меншин та української культури.

Про це розповів перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук в ефірі програми «Ранок Нової Волині».

За словами Кравчука, уже невдовзі у Луцьку відбудеться Форум мерів інтеркультурних міст. На захід завітають члени Асоціації мерів інтеркультурних міст з 12 українських міст та представники Ради Європи. Так, вони будуть присутні й під час святкування Дня Незалежності та Дня міста, 24 та 25 серпня.

«Цей Форум дає можливість Луцьку стати відомим не тільки на теренах нашої держави, а й за її межами, дає можливість показати, що Луцьк є містом, в якому є відповідний рівень взаємовідносин між різними національними меншинами, які проживають на території нашого міста», - зазначив Святослав Кравчук.

«Я знаю, що представники Ради Європи відзначають Луцьк як одне з міст України, де робота по збереженню традиційної української культури, культури тих народів, які проживають на території міста, знаходиться на досить високому рівні», - додав перший віце-мер.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Кравчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Просматривая интернет-прессу...Ведущий львовский журналист: "Україна - держава-паразит"
Це – Україна. Типова анти-держава, спрямована проти людини. Вона існує тільки тому, що насильно централізована. І тільки тому, що суспільство боїться визнати себе безпорадним. Україна – це державна форма без державників. Це декоративне утворення, яке для заспокоєння україноцентричної частини суспільства прикрилося тризубом, синьо-жовтим стягом і гімном «Ще не вмерла Україна», а для байдужої частини – культивуванням відчуття тимчасовості. Насправді Українська держава не влаштовує (навіть дратує) і перших, і других – от тільки обом слабό сказати це вголос. Повстати проти цього фантома (чи пробувати наповнити його справжнім змістом) означає підняти руку на святеє-святих. Держава-паразит існує (і щороку кріпне) лише тому, що патріоти купилися на тризуб, а всі решта плювали на нього.
Україна є і її немає

Цитуючи засновника постмодернізму Жана Бодріяра, симулякр – це дійсність, яка приховує той факт, що її немає. Україна, оздоблена в державні шати, насправді приховує той факт, що її немає. Скажу по-іншому: Україна існує не по всій Україні, тобто є шматки України, в якій або цілком, або здебільшого немає України (побутово, мовно, культурно, медіа-інформаційно). Що довше не-Україна перебуває в Україні, то швидше Україна втрачає свої позиції навіть там, де вона переважно присутня. У такий спосіб чужорідне тіло заражає собою решту організму, видозмінюючи його. Все зайшло надто далеко. Україна – в небезпеці.
Відповісти
Останні новини
Що думають про Луцьк в Раді Європи
20 серпень, 2013, 17:42