У Луцьку пропонують створити новий тролейбусний маршрут

У Луцьку пропонують створити новий тролейбусний маршрут
У Луцьку зареєстрували петицію стосовно усунення недоліків громадського транспорту міста, добудову контактної мережі та створення нового тролейбусного маршруту.

Автор петиції - лучанин Артур Довжик.

За його словами, потрібно належним чином налаштувати голосове сповіщення в тролейбусах, додавши окремі фрази до нього. Зокрема це він демонструє на прикладі маршруту №1: "Шановні пасажири, тролейбус рухається в рейс за маршрутом №1 "Карбишева - СКФ Україна". Обережно, двері зачиняються, наступна зупинка - "Адреналін Сіті", бажаємо Вам приємної поїздки. Будьте уважні оплата проїзду здійснюється в межах однієї зупинки, несплата за проїзд є адміністративним правопорушенням, штраф - 80 гривень. Зупинка "Адреналін Сіті".

Також Артур Довжик пропонує додати фразу: "Шановні пасажири, будьте уважні, тролейбус рухається в депо".

Автор петиції висловив пропозицію щодо добудови мережі на вулиці Європейській, щоб з'єднати вулицю Львівську з підшипниковим заводом СКФ "Україна".

Окрім того, йдеться у документі й про запровадження нового тролейбусного маршруту № 6, що буде курсувати так: СКФ "Україна" - АС-2 - вул. Карбишева - АС-2 - СКФ "Україна"; СКФ "Україна" - АС-2 - ЦУМ - Там Там - ТЦ "Глобус" - вул. Гордіюк - вул. Карбишева - вул. Єршова - проспект Відродження - Київський майдан - проспект Волі - АС-2 - СКФ "Україна".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та невже Львівську з Київським майданом та пр.Відродження з'єднують? А то одна 12--ка їздить і та завжди повна. Невже почули?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку пропонують створити новий тролейбусний маршрут
18 серпень, 2021, 13:17