Губернатор Волині розповів, хто для нього ‒ моральні авторитети

Губернатор Волині розповів, хто для нього ‒ моральні авторитети
У переліку моральних авторитетів голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука - три "рухівці".

"На Волині багато справжніх патріотів, у яких є чого повчитись. У кожній людині я завжди бачив кращі якості. Це ефективно навіть із точки зору державного менеджменту, - розповів він Волинській правді.

"Моральні авторитети... Кількох із них уже нема серед живих. А серед тих, з ким працюю до цього часу – Андрій Бондарчук, Михайло Тиський, Валерій Мельник, який був колись активним «рухівцем», а сьогодні – не менш активний кореспондент газети українського Уряду. Він гарно пише і влучно бачить. Маю на увазі в тому числі і його фото. Дуже позитивна людина", - зауважив посадовець.

Також він відзначив, що може називати "цілий список" з вчителів, лікарів, бібліотекарів, фермерів, шахтарів, підприємців.

"Прекрасні люди. Чим вони – не моральні авторитети? Це ж не обов’язково – бути великим державним діячем, щоб із тебе брали приклад інші. Хоч з іншого боку, важко стати Почесним громадянином Волині, коли ти – ще працюєш і, як усі в роботі, можеш помилятися. Але звання і моральне визнання – то різні речі", - мовив Клімчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Клімчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Борисе Петровчу, ви просто поц, пенсіонер-поц!!!, як не соромно???, розказувати казки, при нахабній деградації української мови і культури???при зусиллях Нікалая Хазаравіча???про хазарію, надіюсь,розповідати не требап???
Відповісти
них мораль то таке...не буду писати видалять.там своє бачення світу..цинізм та лохотрон..
Відповісти
Боря, ти ж не на засіданні малого раднаркому доповідав! Незалежність, Державність - це інше! до чого тут бізнес надої, та твої особисті амбіції "царя-батюшки"! До мене Боря!
Відповісти
Дописувачи! А що ви взагалі у цьому жітті зробили?!:) Ля-ля тополя в інтернеті?:)
Відповісти
логіка взагалі недолуга)))жіттілюб ви наш)))ляляля, це про борпета, на, жаль))) він же 15 років, чи скільки там, губером пропрацював, і все про державу говорив, розкрадаючи її, з подільниками... книжки це добре, ще б телефільм якийсь зняв ігровий для ТБ, чи Єрєємєва з Івахівим "спонукав" би)))таке враження, що ви з марса приземлились, хоча, крае х британіії, був в колоніальних країнах, там колонізатори краще відносились до місцевого населення, ніж наш губер і Ко)))
Відповісти
лопата.крепкі гаспадарники.брєжнєв.розставте в любому порядку.хто не зрозуміє той вчитель однієї з горохівських шкіл з 100% входженням в ...в ту партію хай буде..
Відповісти
хто ж не знає, що БП знаний хуцпіст
Відповісти
"Валерій Мельник, який був колись активним «рухівцем»" - угу, а до этого активным комсомольцем, активным экологом, очень активно помогал фабриковать иски природоохранным органам. Помним Валеру, чего уж там, авторитет канешна.
Відповісти
"Баріс, ти нє прав!". Ця фраза, кинута Егором Лігачовим Борису Єльцину на 19-ій партконференції 1988 року, як ніколи, актуальна для характеристики Клімчука.
Мельник за браком журналістського таланту ніколи не був журналістом, тим паче - опозиційним до влади. Він завжди йшов плече в плече з владою, підлизував, бажав від неї «хоч би дулю». Свою бездарність він компенсує фотосправою і книгами про природу, де 99% картинок і 1% тексту. А ще ляпами про те, як селянка "доїть корівчину". Нехай би цей журналіст, який “гарно пише і влучно бачить», розповів в бойовому листку влади (купа макулатури - 100 сторінок в тиждень!!!!)), про знищене сільське господарство Волині, яке ніколи не компенсується подарованими китайськими неробочими доїльними апаратами. Але таке неможливе. Не та газета і не той Мельник.
Відповісти
Останні новини
Губернатор Волині розповів, хто для нього ‒ моральні авторитети
23 серпень, 2013, 13:12