Депутата Верховної Ради знайшли мертвим

Депутата Верховної Ради знайшли мертвим
Народного депутата Антона Полякова знайшли мертвим, поліція Києва встановлює обставини смерті нардепа, відкрито провадження за статтею Кримінального кодексу про умисне вбивство з приміткою "природна смерть".

Про це УНН пише з посиланням на повідомлення ГУНП у Києві, у Telegram-каналах нардепа Дмитра Разумкова та речниці фракції "Слуга народу" Юлії Палійчук.

“Сьогодні, 8 жовтня, по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці виявили мертвим Антона Полякова — народного депутата України”, — повідомили у поліції Києва.

Оперативний черговий, як вказано, негайно направив на місце події слідчо-оперативну групу та інші профільні служби.

“Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть”, — зазначили правоохоронці.

Наразі на місці події, як зазначається, поліцейські проводять усі необхідні першочергові слідчі дії для встановлення обставин смерті народного депутата. Так, наразі на місці події працюють слідчо-оперативна група, криміналістична лабораторія та судово-медичний експерт.

“Тіло загиблого буде направлене на судово-медичну експертизу, яка має встановити причину смерті”, — додали у столичній поліції.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою “Природна смерть”. Тривають слідчі дії.

У Telegram-каналі народного депутата, ексголови Верховної Ради Дмитра Разумкова ця інформація підтверджена. “Сьогодні був знайдений мертвим народний депутат Антон Поляков. Мої співчуття рідним та близьким! Хочу вірити, що розслідування буде об’єктивним!” — йдеться у повідомленні Разумкова.

“Фракція політичної партії „Слуга Народу“ співчуває родині та близьким Антона Полякова. Сподіваємось, правоохоронні органи проведуть об‘єктивне розслідування обставин смерті народного депутата”, — написала речниця фракції монобільшості Юлія Палійчук також у Telegram-каналі.

Довідково

Антон Едуардович Поляков народився 11 листопада 1987 у Чернігові. Йому було лише 33 роки. Він — український політик, підприємець, громадський діяч, волонтер, керівник "Українського центру протидії злочинності і корупції". Народний депутат України 9-го скликання (виборчий округ № 206, частина Новозаводського району міста Чернігова, Ріпкинський, Чернігівський райони), безпартійний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прівівочка?
Відповісти
Забули написати,що він був в стані алкогольного,або....спяніння і це в 2 години ночі.Що святкували.Шкода,бо просто молода людина і горе батькам і рідним.
Відповісти
Именинник....
Відповісти