У Луцьку створять екологічне містечко

У Луцьку створять екологічне містечко
У Луцьку відбудеться екологічне свято, під час якого створять зелене містечко «Еко-Ко».

Захід запланували на 8 вересня, - пише IA ZIK.

Організатори свята – місцевий портал для мам – сподіваються, що вдасться навчити малечу та батьків дбати про навколишнє середовище, почавши з себе (роздільне сміття, збір макулатури, пластикової тари та ін.).

«Ми збираємо луцькі родини в парку, щоб продемонструвати, як ми можемо навчити дітей дбати про природу на відпочинку, в домівці, коли ми граємося, прибираємо, готуємо їжу. В «Зеленому містечку» ми організовуємо дозвілля батьків та дітей, вчимо турбуватись про природу, готуємо корисну їжу, відмовляємось від побутової хімії та пластикових торбинок», – каже адміністратор порталу Анна Гнатюк.

ДИВИТИСЯ ФОТО З МИНУЛОРІЧНОЇ АКЦІЇ

Цього року на гостей свята чекають ярмарок виробів ручної роботи, безкоштовні творчі майстер-класи, ексклюзивна фотовиставка, великі Мінялки дитячими іграшками, побудова містечка із використаних картонних коробок та інші розваги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ми активісти, ми маємо права на життя у Європейських стандартах.....ми хчоемо кулю в лоб
Відповісти
Шалене дякую організаторам даного заходу! Дуже цікава розважальна програма, безліч майстер-класів, дитяче містечко. Дитина була просто в захваті від усього - то торбинку розписувала, то картинку малювала. Окреме дякую майстрам за їхню клопітку роботу)
Відповісти