Сказали, хто реконструюватиме Луцький зоопарк

Сказали, хто реконструюватиме Луцький зоопарк
Переможцем тендеру на реконструкцію Луцького зоопарку стало ПАТ «Луцьксантехмонтаж-536».

Заступник луцького мера Юрій Вербич підтвердив, що тендерний комітет виконавчого комітету визначився із переможцем конкурсу на реконструкцію Луцького зоопарку, ‒ пише IA ZIK.

Участь у тендері взяли три фірми: ПАТ «Луцьксантехмонтаж-536», приватне підприємство «Пересувна механізована колона-19» та «Рембудуправління-Вишків-АТ».

Зі слів Вербича, дискусія щодо переможця була досить гарячою та тривалою, залучали навіть експертів. У результатів члени тендерного комітету одностайно обрали ПАТ «Луцьксантехмонтаж-536».

Як відомо, в межах проекту «Модернізація зоопарків в Замості та Луцьку, а також підготовка концепції створення рекреаційної зони в Жешуві з метою розвитку прийнятного транскордонного природного туризму» Єврокомісія виділить близько 15 млн. грн. на реконструкцію луцького звіринцю. Загалом на ці потреби виділять близько 22 мільйонів гривень.

Нагадаємо, ПрАТ «Рембудуправління-Вишків-АТ» пропонувало взяти за свої послуги майже 18,8 мільйона гривень і обіцяли впоратися за 7 місяців. Натомість у «Луцьксантехмонтаж-536» оцінили свою роботу у майже 21,9 мільйона гривень. Термін виконання робіт - 1,5 року.

Довідка

Голова наглядової ради Публічного акціонерного товариства «Луцьксантехмонтаж № 536» Віктор Чорнуха є членом виконавчого комітету Луцької міськради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну хто б сумнівався...
Відповісти
Достатньо одного заголовка, новину можна не відкривати
Відповісти
Вишків АТ за рекомендував себе як фірма яка проводить роботи не якісно та ніколи не робить вчасно.
Відповісти
Мене радуе, що буде реконструкцiя - це найголовнiше.
Друге - що роботи виконуватиме луцька фiрма. Буде потiм з кого спитати.

Позитивна новина.
Відповісти
А хто буде реконструювати дорогу з пр.Соборності на пр.Молоді і клаптик біля зупинки "школа №23" на пр.Відродження???!!!
Відповісти
А перехрестя біля ЗАГСУ коли зробимро. Чт до зими вже недалеко і так піде?! Чи кошти вже освоіли!? А там між іншим буває чимало гостей з інших міст які приізджають на весілля. І яка згадка в них лишається??
Зато наш мер оцінив свою роботу на 10 балів з 12 ((
Відповісти
Любі друзі! Зоопарк сто років не бачив грошей. Дуже добре що нарешті на нього хтось звернув увагу. А перехрестя біля загсу та дорогу на Соборності, потрібно ремонтувати що року. Не плутайте грішне з праведним.
Відповісти
Чому ви говорите "зоопарк", а не керівництво конткретно в особі... Ніхто з моіх знайомих жодного разу не зайшов на територію зоопарку не заплативши навіть за малолітніх дітей, платимо принципово щоб допомогти, а в відповідь чоловічий дітородний... Так що шановна не плутайте тепле з мяким...
Відповісти
Мешканцям Луцька треба як мінімум стати тваринами, щоб хтось подбав про них на такуж суму. На протязі 20 років ми платили за вхід в зоопарк, з надією на покращення стану тварин, також несли харчі для бідолашних тварин. Для Рівненського зоопарку стало достатньо коштів спонсорів і відвідувачів, щоб розвиватись, а у нас потрібні мільйони, підрядники, піар, гучні обіцянки, ЛСМ567, Чернуха (принявший громадянство росіі). Банкет під час Чуми. Чийсь батько вітдає своє життя на фронті, а чийсь (Чернуха старший) приймає громадянство Росіі, щоб не втратити нерухомість в Криму. Бажаю вам того що ви нам!
Відповісти
Останні новини
Сказали, хто реконструюватиме Луцький зоопарк
04 вересень, 2013, 17:12