У Мережі виклали фото оригінального концепту iPhone 5

У Мережі виклали фото оригінального концепту iPhone 5
Італійська студія Ciccarese - творець iPhone Air - представила концепт телефону iPhone шостого покоління.

Цей концепт iPhone 5, на думку фахівців - один з небагатьох, який заслуговує сьогодні на увагу, - пише видання Macdigger.

За час очікування iPhone 5 в минулому році, в Мережі з'явилися десятки різноманітних концептів, проте лише одиниці заслуговують на увагу.

Італійська студія Ciccarese - творець iPhone Air - представила такий пристрій. Її iPhone 5 виглядає свіжо і цікаво, так як телефон успадкував риси комп'ютерної мишки Apple Magic Mouse (на фото внизу) Він теж каплевидний, з плавними, округлими формами.

Комп'ютерна мишка Apple Magic Mouse
Комп'ютерна мишка Apple Magic Mouse


На лицьовій стороні телефону - традиційний сенсорний екран з діагоналлю 3,5 дюйми. А от задня панель схожа за формою з корпусом «чарівного» маніпулятора Apple, від чого цей iPhone не схожий ні на iPhone 4/4S, ні на iPhone 3G/3GS.

Пристрій виглядає дуже незвично, хоча такий форм-фактор цілком виправданий з точки зору ергономіки.



Цей iPhone безумовно буде зручно лежати в руці, завдяки невеликій товщині і формі задньої поверхні, - кажуть фахівці.



Шанувальники продукців Apple пригадують, що про таку форму «яблучного» смартфона багато говорили в минулому році, коли також очікували виходу нового iPhone 5.



Хоча, нагадаємо, тоді презентували iPhone 4S. Нова модель візуально виявилася практично такою ж, як її попередниця, - пише Аppleinsider.ru.

Тепер деякі чекають літа, деякі - осені, і вважають, що майбутній iPhone шостого покоління вже напевно отримає від Apple новий грандіозний дизайн, який сильно відрізнить його відтеперішнього iPhone.

До речі, у Луцьку продукцію компанії Apple можна придбати у магазині iButik за адресою пр. Волі, 42 (ТЦ «Гранд Волинь»).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Apple
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.