Борг у луцького депутата «вибиватимуть» колектори

Борг у луцького депутата «вибиватимуть» колектори
Кредитною заборгованістю депутата Луцької міськради Антона Сосновського займуться колектори.

Банк уступив борг підприємству «Кей-Колект». Відповідну ухвалу виніс Апеляційний суд Волинської області, – пише IA ZIK.

Ще 22 вересня 2010 року Луцький міськрайонний суд задовольнив позов «Укрсиббанку» та постановив стягнути солідарно з Антона Сосновського та його родички заборгованість за кредитним договором від 2008 року обсягом майже 182,4 тисячі гривень. А через рік банк уклав із ТОВ «Кей-Колект» договір факторингу, яким відступив права вимоги щодо цього кредитного договору.

Вже ухвалою Луцького міськрайонного суду у вересні 2013-го у виконавчому провадженні замінили сторону стягувача – замість банку з’явилася колекторська фірма. Боржники оскаржили цю ухвалу в апеляційному порядку.

Однак колегія суддів судової палати із розгляду цивільних справ Апеляційного суду Волинської області залишила ухвалу суду першої інстанції без змін.

Ухвала апеляційного суду набирає законної сили з моменту її проголошення і може бути оскаржена в касаційному порядку безпосередньо до Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ протягом двадцяти днів з дня набрання законної сили.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще один дружок Осіпова та Бондарука! Да-а-а, солідна компашка.
Відповісти
..." Голубые воришки " c депутатской неприкосновенностью -однако на карандаш взято !
Відповісти
Та це жкадр-тушка, якого взяв Пустоцвіт.
Місця в списку БЮТ продавав, а потім борги...
Продажні шкури вони!
Відповісти
Пишете правду.
Потім на них "покушеніє"-шланги перерізають. Брехуни!
Відповісти
Це ви про такого негарного свинкуватого? З залисинами і підарливомокрими очками пишите?
Відповісти
ви ж самі їх і навибирали.
Відповісти
вони пройшли по партійних списках..люди просто не ту паритію вибрали..а на вибори ходити треба..навіть на зоні та праціникам держслужбовцям..більше дивіться як живуть сусідні цивілізовані країни а не сайти бонпрікси...прівєт бландінкам..
Відповісти
Кілька місяців тому в міській раді була створена нова депутатська група з непідкупною назвою… «Честь і совість» (!!!). В місті жартома пропонують перейменувати її на «Без честі і совісті». Увійшли в цю «коаліцію» 5 міських вибранців (вибирали їх, як кота в мішку). Сосновський - вічний боржник, алкаш, брехун і аферист, Бас - прокрався в приватній структурі “Волинь -Ліс - Сервіс" разом з обласним обранцем-злодієм Чикидою, Дячук - «засвітився» в кримінальних оборудках з продажем мазуту в КП «Луцьктепло», "кришталево" чистий повчальник усіх і усього - юрист Андрій Осіпов (засновник ТзОВ «Волинська інвестиційна група», що входить в структуру бізнесу Бондаруків, багаторічний борг якого перед банком складає 6,4 млн. грн.), а очолив її… злодій українського масштабу Роман Бондарук. Де побували ці хлопці, - кажуть їх колеги-депутати Луцької міської ради, - там залишається пустеля Сахара. Там 200 років трава не росте. Як після атомного бомбардування. Лайно, одним словом.
Відповісти
Усіх, без виключень набрав у деутати Пустовіт, як голова міської партії "Батьківщина".
Брав за броші.
Тепер цей Пустовіт нехай і відповідає за все зроблене.
Заср...й, брехливий секретар мілької ради!!!
Відповісти
Що робити будемо?
Відповісти
Треба захистити депутата. Відібють печінку і нирки, буде харкати квовю. Колектори не жартують. Кому приємно слухати хруст кісток? Чи ногами до двох берізок привяжуть, як привязував панів Устим Кармалюк. Нехай його друзі по депутатській групі зберуть цю суму. Для Бондарука і Осіпова це - як морозиво купити. Лише друзі можуть виручити з біди. Або терміново створити якийсь благодійний фонд. Наприклад, "Фонд порятунку трутнів". Осіпов знає, що таке "європейські цінності". Можна заснувати чергову "інвестиційну групу".
Відповісти
Останні новини
Борг у луцького депутата «вибиватимуть» колектори
28 жовтень, 2013, 19:03