Луцька «Свобода»: в окремих депутатів – нездоровий інтерес до земельних питань

Луцька «Свобода»: в окремих депутатів – нездоровий інтерес до земельних питань
Депутати-свободівці вважають, що в окремих обранців луцької громади - нездоровий інтерес до конкретних питань із матеріальним змістом.

Пакетне голосування із земельних чи будь-яких інших питань є недопустиме, оскільки такий спосіб прийняття рішень - це передумова для застосування різноманітних непрозорих схем і корупції, - кажуть луцькі свободівці.

Міський голова, вважають у "Свободі", зобов'язаний ставити кожне питання порядку денного на голосування за основу та в цілому незалежно від того, чи є до них питання чи ні.

"Практика лобіювання пакетних голосувань у Луцькій міській раді нерідко є наслідком того, що деякі зацікавлені депутати намагаються повирішувати свої меркантильні та егоїстичні інтереси. Саме такий варіант голосування дає їм шанс приховати від лучан рішення, які не завжди відповідають інтересам громади", - зауважують у ВО "Свобода".

Також, кажуть в політичній партії, не може не обурювати небажання частини депутатів міськради працювати та добросовісно розглядати усі питання порядку денного. Неприховане прагнення окремих міських обранців закінчити сесію за кілька годин, їх нездоровий інтерес до конкретних питань із матеріальним змістом свідчить про те, що вони не бажають виконувати свої обов’язки перед лучанами, а дбають лише про власні вузькі інтереси.

Тому фракція ВО "Свобода" у Луцькій міській раді звертається до міського голови Миколи Романюка не піддаватися на маніпуляції частини депутатів, а діяти в межах регламенту.

Нагадаємо, 30 жовтня свободівець Юрій Вега викликав обурення колег через вимогу розглядати земельні питання окремо, а не пакетом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нічого особистого...
Відповісти
у того Веги.а у буратін щось особисте.голосування пакетами земельних питань як в кийові гереги..казюри та сроманюки тож хочуть..вам полішукам всьо єдіно..аби хлібця кинули палкіни..
Відповісти
а свободівцям шо тра :"залив ,і на скаку на тролейбуса...."
"
Відповісти
Ось вам чесні свободівці, які начебто борються з меркантильними інтересами окремих депутатів http://ua.korrespondent.net/ukraine/politics/3201329-svobodivets-z-ivano-frankivska-yakyi-popavsia-na-khabari-zasudzhenyi-do-55-rokiv-viaznytsi
Відповісти
Останні новини
Луцька «Свобода»: в окремих депутатів – нездоровий інтерес до земельних питань
31 жовтень, 2013, 10:53