Луцьке депо не погасить борг до кінця року, ‒ заступник мера

Луцьке депо не погасить борг до кінця року, ‒ заступник мера
Борг ЛПЕ із зарплати наразі становить понад 300 тисяч гривень, і до кінця року підприємство не зможе погасити його.

Про це йшлося 31 жовтня під час засідання комісії з питань забезпечення своєчасності погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, ‒ пише Волинський інформаційний портал.

Заступник луцького міського голови Тарас Яковлев розповів, що борг підприємства електротранспорту становить 317 тисяч гривень. Наразі здійснюються перерахунки заробітної плати, адже днями надійшли чергові субвенції з державного бюджету. Заступник мера визнав, що, ймовірно, ЛПЕ не розрахується з боргами до кінця поточного року, однак у 2014-му вирівняє ситуацію. «Наступного року проблем із заборгованістю не буде», ‒ запевнив Тарас Яковлев.

Заступник голови облдержадміністрації Едуард Стоєв зауважив, що свого часу була пропозиція розділити ЛПЕ на два підприємства: автобусне і тролейбусне, однак міська влада не дала ходу цій ідеї. За словами Едуарда Стоєва, в обласному центрі «прохолодно» поставилися до вирішення проблеми. «Комплекс питань назрів вже давно. Але я не бачу прагнення до їхнього вирішення», ‒ заявив заступник губернатора.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші, ЛПЕ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ураааааа!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Луцьке депо не погасить борг до кінця року, ‒ заступник мера
31 жовтень, 2013, 14:26