Нардеп Вітів став студентом

Нардеп Вітів став студентом
Народний депутат України Анатолій Вітів сів на студентську лаву.

Свободівець - один з чотирьох нардепів без вищої освіти, - пише Слово Волині.

Цієї осені Анатолій Вітів вдягнув академічного капелюшка і став студентом-заочником Луцького інституту розвитку людини університету «Україна».

Сам нардеп людина скромна і з невідомих причин приховує своє студентство. Інформацію про вступ народного депутата на ВНЗ не має на сторінці «Вітів Анатолій» на сайті «Вікіпедія». Також мовчить про це і офіційний портал Верховної Ради.

Сам студент дуже здивувався, коли журналіст запитав про навчання і став всіляко ухилятися розмови на цю тему. Вітів навіть не назвав, в якому ВНЗ і на якому факультеті він навчається.

«Та ви ж і так все знаєте», – відповів він.

Втім журналісту вдалося дізнатися, що Анатолій Вітів став студентом Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна», де здобуває диплом за спеціальністю «Документознавство та інформаційна діяльність». Для вступу на цю спеціальність нардепу довелося складати іспити з історії України, української мови та літератури, математики або ж світової літератури.

Як визнав сам депутат, він був бажаним студентом в інституті, і навіть сам ректор запрошував Вітіва гризти граніт науки саме в «Україні».

Депутат-студент вже встиг побувати на першій настановчій сесії, але багато хто з одногрупників навіть і не впізнав у скромному студентові волинського нардепа, який прославився в стінах Верховної Ради бійками з колегами та штовханиною з міліцією.

«Я шукав факультет, який би підходив до специфіки роботи. Я заходжу в кабінет, а там гора документації! В тому треба бути також професіоналом. Зважаючи, що мені не 18 років, треба вибирати те, що необхідно для роботи», – пояснив свій вибір депутат-студент.

«Колись я давав інтерв’ю ВолиньPost, де обіцяв, що я отримаю вищу освіту», – зауважив Анатолій Вітів.

Нагадаємо, у інтерв'ю, яке дав Вітів для видання ВолиньPost, відповіаючи на питання «Вступати до вишу взагалі не збираєтеся?», він відповів: «Звісно, збираюся. Думаю, що або державне управління, або політологія».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який сюрприз Вітів студент. Можливо хоч ВНЗ навчить його бути людиною навідміну від ПТУ.
Відповісти
Цей інститут людини нікого нічому не учить. Хоч би вже в СНУ ім. Палиці вступив. Срамота! Чи в Оксфорд, бляха-муха!А то замахнувся на "розвиток людини", де одні колясочники "гризуть граніт науки". Он в інституті ім. Журавльова теперішні журналісти "гризли". Царство йому небесне (інституту, звичайно).
Відповісти
треба відправити до середньої школи. Перевірити, чи знає алфавіт....
Відповісти
Невже Вітів після депутатства подасться в "секретутки" до Тягнибока?! Оце то вибрав спеціальність для чоловіка (учбовий заклад ображати не хочу)!Одне ясно: записався в чергу на отримання диплома про в\о без фактичного проходження всього курсу навчання. Краще б вдосконалював свою робітничу спеціальність, яку отримав в ПТУ (чи може і там отримав диплом як "приз за участь в черзі"?). ПОЗОРИЩЕ!!!
Відповісти
"Свободівець - один з чотирьох волинських нардепів без вищої освіти, - пише Слово Волині".
І один з 450-ти депутатів ВР України. Тобто, якщо розібратись логічно, то курку яйце вчить.
Відповісти
Ото і ВНЗ знайшов!:) Університет «Україна» - там колега-депутат і вивчить його на шару!:)
Відповісти
тут асвідчені всі.зараз вас 80 % поступає.всі хто не в запої..за мамині гроші..а колись комусь може і не так солодко в житті було..
Відповісти
Хотів би я перевірити знання тих писак ,які недавно закінчили ВУЗИ(купили дипломи).Недавно мав змогу поспілкуватись з таким спецом,знання дорівнюють сьомому класу,ось так вас вчать за гроші.
Відповісти
Леонтієвич?
Відповісти
Буде вчоний,аж страшно...........
Відповісти
така ж спеціальність є в СНУ на історичному ф-ті, а це все-таки національний, а не приватний... міг би обрати престижніше!
Відповісти
Останні новини
Нардеп Вітів став студентом
19 листопад, 2013, 16:50