Правоохоронці Волині перевірять, чи били депутата облради

Правоохоронці Волині перевірять, чи били депутата облради
Правоохоронці перевіряють повідомлення депутата облради Михайла Корінчука про те, що його побив працівник міліції.

За фактом призначено службове розслідування, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Сьогодні під час позачергового засідання сесії обласної ради шостого скликання депутат Михайло Корінчук повідомив, що його вдарив працівник міліції, який ніс службу з охорони громадського порядку під будівлею Волинської обласної державної адміністрації та Волинської обласної ради. За фактом уже призначено службове розслідування.

«Міліція не втручається в політику. Наше завдання – забезпечення громадського порядку і безпеки громадян. Що ми й робили. Інформацію про побиття депутата ми обов’язково перевіримо. З цього приводу також призначене службове розслідування. У випадку, якщо факт підтвердиться, працівник буде звільнений, і всі матеріали будуть передані в прокуратуру», – наголосив начальник УМВС України у Волинській області Олександр Терещук під час сесійного засідання.

Окрім того, саме органи прокуратури дадуть правову оцінку діям правоохоронців, котрі несли службу з охорони громадського порядку під будівлею Волинської обласної державної адміністрації та Волинської обласної ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
да там народу було - море, якби когось били, то гузь вже порвав би рота чи лопнув мегафон)
Відповісти
Так це ж дешеві провокатори від Батьківщини хочуть щоб про них хоч щось написали у ЗМІ, про виконану роботу звітувати нема чим - так хоч про, нібито, побиття напишуть. Аж смішно :)
Відповісти
Особисто я бачив відео, на яких зафіксовано фати фізичного перешкоджання депутатам (зокрема доступ до приміщення Волинської обласної ради). Разом з цим, готовий поспорити, що депутат дасть "задню" (він же "БЮТівець"), а Полковник залишиться полковником... Провда ЗМІ так і не оприлюднять скільки дітей-студентів зазнали психологічного тиску під час візиту для "дачі пояснень", чи "свідчень" до: опетивного працівника, слідчого, начальника слідчого відділу, слідчого прокуратури... про те, що опеєра називають "довєрітєльна бєсєда" поки промовчу. А це наші діти... А депутат обмежиться "вибаченням" і "впевненістю" у завтрашньому дні...
Відповісти
Терещук пообіцяв з трибуни обласної ради, що сьогодні до кінця дня перевірить цю інформацію і, в разі її підтвердження, звільнить палкана! Чекаємо на завтра інформацію
Відповісти
Останні новини
Правоохоронці Волині перевірять, чи били депутата облради
04 грудень, 2013, 18:37