Фото за декілька хвилин до розігнання Майдану. ФОТО

Фото за декілька хвилин до розігнання Майдану. ФОТО
Київський фотограф Олександр Пілюгін опублікував в мережі художні знімки пікетувальників, зроблені за лічені хвилини до жорстокого розгону Євромайдану «Беркутом» у ніч на 30 листопада.

Переважна більшість персонажів на фото ‒ усміхнена і втомлена молодь. Жодних провокаторів, як сьогодні заявив прем’єр-міністр Микола Азаров серед них немає, ‒ пише IA ZIK.

Як відомо, у ніч на 30 листопада близько 4-ї ранку працівники «Беркута» розігнали мирну акцію протесту на Майдані Незалежності. Щонайменше чотири десятки її учасників потрапили до лікарень. Самі ж беркутівці приводом розгону назвали потребу підготовку до новорічних свят.

Потім прем’єр Микола Азаров під час зустрічі з генеральним секретарем Ради Європи Торбьон Ягландом назвав ситуацію з розгоном Євромайдану «відкритою провокацією».

За словами очільника уряду, «на головній площі столиці не було жодного студента, натомість ‒ добре підготовлені провокатори».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Влаштували такий срач, бомжатник і це вони у Європу хочуть? Да - до ментів фото зроблені і видно, що вони з центром країни зробили!!! Під носом у себе нічого не бачуть, а когось повчають? У Яценюка, Луценка, Кличка і Ко. вдома теж такий безлад???!!! Єх ви "євроінтегратори" зас...ні!!!
Відповісти
Ну ти падло українофобне! Та як твоя гнила рука писати таке може? Плесінь, гниляк, чмирятина...
Відповісти
EU – падло! І поки таке падло не повиздихає будемо в лайні.
До сліз шкода молодь.
Відповісти
Скотино совітська,тобі покидьку-бидляку не буде прощення на цій землі.В тебе викидню смердючий мозги як в твого пахана, якого ти своїми недолугими коментарями захищаєш
Відповісти
Останні новини
Фото за декілька хвилин до розігнання Майдану. ФОТО
05 грудень, 2013, 14:24
Пожежа в «Майдані». ВІДЕО
05 грудень, 2013, 14:09