У Луцьку створили Велопатруль

У Луцьку створили Велопатруль
Луцькі хлопці створили добровільне формування, учасники якого проводитимуть дівчат додому.

Так, із 1 грудня в обласному центрі Волині діє ВелоПатруль: молоді хлопці на прохання дівчат безплатно проводять їх додому, - пише Волинський інформаційний портал.

«Ми з друзями любимо кататися на велосипедах. Вже давно думали, чим би корисним зайнятись. Аж раптом натрапили на ідею запорізьких хлопців. Вони, за прикладом жителя Брукліна Джея Руеса, який організував велопатруль і проводжав жінок від метро до їхніх домівок, вирішили організувати щось подібне в Україні», - розповідає координатор у Луцьку Ярослав Тарнавський.

Мовляв, хто краще захистить жінку чи дівчину від злочинців, аніж хлопець на велосипеді.

Отож, згуртувавши навколо себе однодумців, Ярослав Тарнавський організував такий патруль і в Луцьку. Наразі в місті є п'ять волонтерів. До слова, до їхнього переліку потрапити не так і легко.

Адже для цього потрібно подати відповідну заявку та пройти таку собі співбесіду з координатором, аби він переконався, що молодій людині можна довіряти життя невідомої панянки.

Щодо графіку роботи волонтерів, то чергують вони переважно до 22:00.

Для того, аби замовити собі супроводжуючого, лучанкам необхідно зайти у групу ВелоПатруля, віднайти там волонтерів і «зробити замовлення». Свої послуги велосипедисти, до слова, надають безплатно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
безкоштовно, ну ну потім відпрацьовувати всю ніч
Відповісти