Сніг у Луцьку. ФОТО

Сніг у Луцьку. ФОТО
Вечір п’ятниці, 6 грудня нагадав, нарешті, лучанам про зиму: почав іти сніг, "товариство якому" склав сильний вітер.

За ніч вулиці, лавки, припарковані автомобілі притрусило снігом. Втім, серйозної проблеми погода для життя міста поки що не становить: основні вулиці міста посипані соляно-піщаною сумішшю, подекуди навіть бачили снігоочисну техніку.

За прогнозами синоптиків сніжна погода може протриматися на Волині увесь наступний тиждень. Щоправда, великого морозу не чекають, тож інколи замість снігу може й ти й дощ. Втім, за інфомрцією служби Gismeteo.ua, у середу, 11 грудня очікується до 8 градусів морозу.

Нагадаємо, 16 грудня 2012 року великий снігопад став серйозною проблемою для Волині: транспорт застрягав у снігових заметах, вітер ламав дерева і знеструмлював села.

Читати більше про торішню негоду
































Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну ну побачимо сьогодні як наш Європейський мер вирішить питання посипання доріг і.т.п по тому, що зранку вже бачив то єропа закінчилась попою бо по дорозі тільки скользити можна... агов євро мер та євро депутати беріть но лопати гузя і компанію та шуруйте луцьк чистити невмієте керувати головою працюйте руками мо хоч якийсь толк з вас буде....
Відповісти
100% згідний
Відповісти
Нічого шановні євромайданівці,зараз сніг випав ,холодно стало от і побачимо як ви без російського газу народ обігрієте:)Вже і Європа сидить і не цвірінькає проти Путіна:)Краще б не позорились з оцім єврофарсом,а йшли по домівках до близьких і готувались до свят.І прибрали б отой циганський табір,бо 19 грудня міська рада планує відкрити для діток новорічну ялинку.
Відповісти
Романюка на нари ...
Відповісти
Нюхай Таню далі свій російський газ!)))
Відповісти
А ти принеси до себе додому дрова і грійся! Ну відчепіться від російського газу! А мені з ним дуже тепло і комфортно! СЛАВА РОСІЇ! СЛАВА ПУТІНУ!
Відповісти
А то Ви не знаєте справжніх українців??? Літом до Європи передом , а до Росії задом, а зимою навпаки!!! І що будемо , шановні бондарі-гузі робити без російського газу??? Я б на вашому місці відключив би в себе в домівках газ, принципово, чого ви націоналісти, свідомі українці маєте грітися російським газом??? Ідіть на майдан в Луцьк і вдвох там сидіть!!! Відчепіться від одурачених вами дітей! СЛАВА НАЦІЇ!
Відповісти
Уважаемый Путин! Отключите до весны свидомым украинцам газ! Очень хочу посмотреть на их свидомисть! Раньше хоть дровами бы грелись, а сейчас повырубывали весь лес и дров нет!!! Слава Украине!
Відповісти
Останні новини
Сніг у Луцьку. ФОТО
07 грудень, 2013, 10:35
На Київ! НОТАТКИ ОЧЕВИДЦЯ
07 грудень, 2013, 10:33