Губернатора Волині хочуть зробити персоною нон ґрата в Європі

Губернатора Волині хочуть зробити персоною нон ґрата в Європі
Опозиційні депутати Волиньради звернуться до консульства Республіки Польщі у Луцьку, аби голові Волинської ОДА Борису Клімчуку та «приближеним» регіоналам заборонили в'їзд в Європу.

Про це ВолиньPost’у розповів депутат, голова фракції ВО «Батьківщина» у Волиньраді Роман Карпюк у середу, 11 грудня.

Рішення про звернення до консульства Польщі прийняли під час зборів депутатів, що відбулися замість «зірваної» регіоналами сесії облради.

«До консула звернемося з вимогою анулювати візи Клімчуку і всім «приближеним» від Партії регіонів. І не відкривати надалі», – зазначив Роман Карпюк.

«Приблизно 10 депутатів обласної ради уже вирушили до консульства», – додав він.

Окрім цього, під час депутатських зборів прийняли рішення про ухвалення звернення Волинської обласної ради щодо ситуації в Україні та на Волині після кривавого побиття учасників Євромайдану у Києві 30 листопада. Зокрема, у ньому обранці громади вимагають негайної відставки Віктора Януковича з посади, заборони діяльності Партії регіонів та КПУ «як антидержавних політсил, які дестабілізують ситуацію в державі».

Також хотіли домогтися в Генпрокуратури належного розслідування обставин жорстокого побиття учасників Євромайдану у Києві 30 листопада, а у правоохоронців – недопущення неправомірних дій стосовно учасників мирних акцій протесту.

Звернення відправлять в Адміністрацію Президента і нардепам.

Волинян депутати закликали до безстрокової акції громадянського спротиву, поки умови не будуть виконані.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«Приблизно 10 депутатів обласної ради уже вирушили до консульства» на мою думку вони переплутали маршрут.Їм треба прямувати прямо в "Липини"
Відповісти
Служаці бандитського режиму нема чого робити в Європі
Відповісти
президента приміряє образ цнотливої дівиці та крепкого господарника одночасно..назначений пакувати бабло куди нада може тільки пакувати бабло куди нада..
Відповісти
Популизм. Полгода назад Климчуку бы опу вылизали. Пипл хавает...
Відповісти
Клімчук всьо! ГГ)))
Відповісти
Вони зовсім ідіоти чи прикидаються? По-перше, Клімчуку віза не треба - він пожиттєво Надзвичайний і Повноважний Посол України. З дипломатичним паспортом, у який не клеяться візи - сам паспорт є візою. По-друге, чи не ці самі депутати від "Свободи" ще зовсім недавно погрожували полякам акціями в контексті "Волинської трагедії", якщо їхній Сейм назве події 1944 року на Волині геноцидом? В цій комедії не вистачає одного акта - коли Польща каже, що Волинь - то історично польські території, а дурнуваті "Свободівці" кричать у рупор, що всі волиняни справді поляки і саме тому вони давно члени Євросоюзу. Їм -перемога, якої так прагнуть, єдності України - капут. Куди йдемо, українці?
Відповісти
Згідний на всі 100.
Відповісти
"Сhesno", ти саме зрозуміло, що написало?
Відповісти
У нього дипломатичний паспорт.
Відповісти
А що,паспорти не забираються?Тим більше, теперішні суди це ой як гарно показують
Відповісти
Правильно,давно потрібно заборонити в'їзд до Європи регіоналам,нехай всі їдуть в Росію.Хай їздять на російських машинах,вчать дітей в Росії та відпочивають.
Відповісти
яка европа ми його тут любити будем . сильно. довго.до нестями.
Відповісти
Дуже бузглузда ідея по-перше це неможливо здійснити, а по-друге дуже багато проектів між Укрїною та Польщею відбулося за участ і Бориса Петровичва.
Відповісти
ти бачу експерт.про хліб розкажи який нам борис дає на стіл..про тепло в оселях..чи були б ми грамоті навчені без влади радянської?ходили б в онучах та постолах..він та батя всьо тут зробили і роблять.за стабільність
Відповісти
А чи не краще було б відправити Бориса Петровича з Волині в Польщу пожиттєво?
Відповісти
Нас в Європу не хочуть пускати а самі сидять там і не хочуть вилазити.... Правильно роблять їм давно треба не впускати в Європу якщо вони проти Європи...
Відповісти
Останні новини
Губернатора Волині хочуть зробити персоною нон ґрата в Європі
11 грудень, 2013, 14:31