Антимайдан в Києві фінансують за гроші платників податків, - ЗМІ

Антимайдан в Києві фінансують за гроші платників податків, - ЗМІ
Мітинг на підтримку політичного курсу Віктора Януковича, що відбувається в Маріїнському парку Києва, забезпечує Міністерство з надзвичайних ситуацій України.

Про це повідомляє lb.ua з посиланням на власні джерела.

За інформацією видання, наметове містечко в парку встановили працівники МНС. Джерело в Міністерстві з питань надзвичайних ситуацій повідомило, що відповідальним за містечком закріплений Володимир Муха, начальник главку Київського обласного МНС. «Він повністю відповідає за містечко. А намети та інше обладнання належать відомству», - додає джерело інтернет-видання.

Автор публікації Ірина Соломко стверджує, що "надзвичайники" також забезпечують харчування наметового містечка Антимайдану. За це відповідає мобільний рятувальний центр на чолі з Сергієм Лавриненком.

За інформацією видання, забезпечувати життєдіяльність антимайдановского наметового містечка також змушують столичних підприємців. На них тиснуть за допомогою податківців, примушуючи привозити в містечко продукти харчування.

"Достовірно відомі" мінімум шість таких випадків. Особливо страждають підприємці, чий бізнес пов'язаний з поставками харчових продуктів. Тепер частину продуктів змушують привозити прямо в Маріїнський парк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Міністерства надзвичайних СПРАВ в Україні немає. МНС - міністрество з надзвичайних ситуацій!
Відповісти
Яка різниця ,гроші наші ыдуть на тих алкашів.
Відповісти
Думаю, что тратить энергию на разъяснения, что такое "нацимайдан", простая трата времени.Сработано там профессионалами и давно. Подумайте, в 90-ых годах во Львове профашистские силы отмечали день рождения Гитлера!!! С подачи местных властей. Их церковники раскололи проваславную церковь на Украине.Ненависть к гражданам незападных областей Украины у их лидеров да и не только лидеров, в крови.20 лет бендеровские неофашисты не дают и не дадут покоя Украине.
Скажите, на что нам гражданам Украины надеяться в такой ситуации? Жить с врагами народа в одном государстве? Бред.
Выхо только один. Пусть, когда то насильно присоединённые, западные области выйдут из состава Украины и образуют какое им хочется государство. И оставят в покое со своим шизофреническим национализмом наш народ.Другого пути нет и не будет.Это доказала многолетняя история!
Відповісти
Человек,организовавший безпорядки,является по законам любой нормальной страны преступником.А если этот человек при этом организует и провоцирует массы на свержение существующей власти в государстве, то является государственным преступником.С этим не согласится только тот, кто просто не хочет соглашаться или пособник таких преступников.
Так почему же у нас государственные преступники, известные вам Яценюк, Тягнибок и Кличко ещё и имеют право учавствовать в государственном парламенте и более того принимать законы?
Участие в их профашистско-бендеровских сборищах не меньшее преступление перед соотечественниками.
Відповісти
Останні новини
Антимайдан в Києві фінансують за гроші платників податків, - ЗМІ
19 грудень, 2013, 16:38