У Луцьку відгуляють «Коляду з Тетяною Ціхоцькою»

У Луцьку відгуляють «Коляду з Тетяною Ціхоцькою»
В одинадцятий раз у Луцьку відбудеться дійство «Коляда з Тетяною Ціхоцькою».

Різдвяне шоу відбудеться 15 січня, - повідомили у прес-службі мерії.

Місце проведення - академічний обласний музично-драматичний театр ім. Т. Шевченка.

«Організатори різдвяного дійства запрошують волинян і гостей краю відвідати яскравий різдвяний концерт, поринути у святкову атмосферу та відпочити душею, отримавши неповторні емоції від спілкування зі справжнім мистецтвом», - кажуть в міській раді.

ДИВИТИСЯ ФОТО "КОЛЯДИ З ТЕТЯНОЮ ЦІХОЦЬКОЮ-2012"

Довідка

Прем’єра концертної програми «Коляда з Тетяною Ціхоцькою» відбулась у 2004-му році на сцені Волинського облмуздрамтеатру.

За 10 років існування різдвяні концерти «Коляда» відбулись у Луцьку та в усіх районних центрах Волині. Шоу відвідали близько 10 тисяч волинян та гостей краю.

Телевізійну версію концерту щороку транслюють телеканали Луцька, Львова, Рівного, Івано-Франківська. Учасники проекту були гостями новорічної програми «Фольк Мьюзік» Першого національного телеканалу.

Повний склад творчого колективу, що вийде під час шоу на сцену цього року, складає 150 учасників. Солісти – Тетяна Ціхоцька, Тетяна Сорока, Юлія Шевчик, квартет «Акорд», танцювальні номери виконують учасники ансамблів танцю «Волинянка» та «Волиняночка».

На сцені разом із «дорослими» виконавцями – талановита молодь, діти – учасники фольклорної студії «Жайворонки». Програма проходить у формі музичного театралізованого дійства і за режисурою нагадує мюзикл. Концертні номери – цілісні театралізовані композиції, створені на основі народних святкових обрядів-забав.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.