Майдан очима міліції та «Беркуту». ФОТО

Майдан очима міліції та «Беркуту». ФОТО
У інтернеті опублікували фото, які показують погляд на останні події у центрі Києва з боку працівників міліції та «Беркуту».

День очима силовиків спробував пережити фотограф Ілля Варламов. Світлини він виклав у блозі на Livejournal.

«По інший бік барикад теж стоять люди і у них своя правда. На жаль, поспілкуватися з «Беркутом» майже неможливо. Варто тільки наблизитися до них, як вони загрозливо направляють на тебе зброю. Командири іноді дають коментарі. Солдатики внутрішніх військ більш товариські. Вчора під час перемир'я сходив на інший бік і поговорив з міліцією, яка вже п'ятий день захищає урядовий квартал», - пише фотограф.

«Беркут стоїть у других рядах і зовсім нетовариський. Люди дійсно злі, втомлені і дуже дратівливі. Поговорив з двома, знімати або говорити на камеру відмовляються. Спілкуються неохоче. Серед солдатів і бійців є декілька «говорящих голів», це політично й ідейно підковані співробітники, яких підсовують журналістам державних телеканалів», - розповідає Варламов.

«Солдати і міліція в цілому прибувають в бадьорому настрої. Для багатьох солдатиків це весела пригода. Ніякої особливої ворожості я не помітив. Хлопчаки нарешті вирвалися з казарм і потрапили на війну! Звичайно, вони бояться», - зауважує він.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.