Лучанам пояснять суть «скандальних законів». ВІДЕО

Лучанам пояснять суть «скандальних законів». ВІДЕО
У мережі інтернет та на рекламних екранах міста транслюватимуть відеоролики, які інформуватимуть про зміни у законах, які були прийняті в неконституційний спосіб 16 січня 2014 року групою народних депутатів України.

Інформаційну кампанію розпочинає громадський інформаційно-аналітичний центр «ВолиньМедіа», - повідомили у прес-службі медіа-проекту.

Наразі є чотири ролики: «Суд може винести вирок без участі громадянина», «Критика або незадоволення владою в Інтернеті заборонена», «Рух у колоні більше 5 авто відтепер заборонено», «Купівля sim-карток можлива лише з паспортом».

Ініціаторами та розробниками цих роликів стали громадські активісти, які 20 січня публічно оголосили, що не визнають антиконституційні «закони».








Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чи можна дописати, що "ініціаторами та розробниками цих роликів стали громадські активісти, які 20 січня публічно оголосили, що не визнають антиконституційні «закони». "
Відповісти
це вже не актуально! краще розповідайте правду про те, як скасували ці закони. хто подав законопроекти про їх скасування. хто додавив щоб ці закони відмінили, бо навіть сьогодні з кількістю голосів ситуація була критичною. кричати з трибун - це одна річ, а без піару але компетентно працювати в Раді - зовсім інша
Відповісти
Це дуже актуально! Ми не повинні забувати, через яку загрозу люди вдались до радикальних дій.
Відповісти
Останні новини
Лучанам пояснять суть «скандальних законів». ВІДЕО
28 січень, 2014, 10:18