Депутат Луцькради бідкається, як важко вести бізнес, розливаючи каву

Депутат Луцькради бідкається, як важко вести бізнес, розливаючи каву
Вигідніше купити квартиру у Києві і здавати її в оренду, ніж вести бізнес у Луцьку, – каже депутат Луцької міськради, підприємець Олег Чернецький.

Про це він заявив під час засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету міськради у вівторок, 4 лютого.

За словами Чернецького, у Луцьку надзвичайно складно працювати підприємцям, які займаються малим та середнім бізнесом.

«Я як підприємець, зважаючи на розвиток соціально-економічної сфери Луцька минулого року, скажу, що бажання будувати, чи вести діяльність у Луцьку немає. І якоїсь стимуляції для розвитку бізнесу у місті я не бачу, настільки все ускладнено», – зауважив депутат.

«Я беруся за голову, наскільки важко вести бізнес у Луцьку. Дешевше в Києві купити квартиру, здати в оренду. Візьміть до уваги ці слова», – звернувся до працівників підрозділів Луцькради, які займаються питаннями економіки та бюджету Луцька, Олег Чернецький.

«Ви собі не уявляєте, як треба розлити чай чи каву, роздати всім, буквально всім, кошти, і щоб ще щось залишилося», – підсумував обранець громади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Олеже йди на майдан!
Ти ж зі Свободи
Ніколи тебе там не бачив

Відповісти
який Майдан, він не дає виручок, це економічно не вигідно.
Відповісти
І таки да...
Відповісти
А ви Олег не уявляете як доять вас ані і олі!жінки директора ресторанів це просто жах!я знаю вашу ситуацію я працював в ваших закладах.
Відповісти
Чернецький знає що говорить. Він практикуючий бізнесмен. Хто хоч трохи займався підприємництвом його зрозуміє. Інші будуть звинувачувати в чому завгодно.
Відповісти
Це пряма мова бізнесмена та голови бюджетної комісії? Це жах, він просто неотесаний селюк. Його бізнес не чай та кава, а бані-борделі, на цьому він знається.
Відповісти
Пили Олежка гири, они золотые.
Відповісти
А ще він вміє дурити людей купівлі-продажі нерухомості разом з Сергієм Васильовичем Назаруком(Чупа-чупс).Це в них виходить поки що.Це два шахраї.Остерігайтесь їх!!!
Відповісти
Я повністю підтримаю пана Олега, і згідний з ним, вести бізнес важко, ситуація в країні кризова, тому Ви як депутат від «СВОБОДИ» повинні максимально сприяти завершенню протистоянь і повернення країни до мири і спокою, так як що долар досягне 9,5 грн, відсотків 50% бізнесів на Волині «загнеться», а хто за це ВІДПОВІСТЬ????
Напишіть відповідь пан Олег.
Відповісти
хай з Рівного беруть приклад,раніше Луцьк набагато багатший був,а тепер навпаки,а нерухомість в Рівному набагато дешевша,і зарплати більші,і з робочими місцями набагато краща ситуація...
Відповісти
Останні новини
Депутат Луцькради бідкається, як важко вести бізнес, розливаючи каву
04 лютий, 2014, 12:40