Клімчук не проти стати головою облради, - ЗМІ

Клімчук не проти стати головою облради, - ЗМІ
Екс-голова Волинської ОДА Борис Клімчук не проти очолити Волинську обласну раду, втім остаточного рішення чи варто йому висувати свою кандидатуру він поки що не прийняв.

Про це власкору Вголосу стало відомо з власних джерел.

"Наразі у кулуарах тривають переговори про переформатування керівництва Волинської обласної ради. Після того як Янукович своїм указом звільнив очільника Волинської ОДА Бориса Клімчука з займаної посади, в цю політичну гру включився новий гравець", - йдеться у повідомленні.

"Клімчук в цілому не проти розглядати варіанти, які передбачають його обрання на посаду голови обласної ради. Але він немає певності стосовно того, чи варто йому займати цю посаду. Крім того, до такої комбінації насторожено ставиться теперішній голова Волинської ОДА Олександр Башкаленко", - повідомило джерело.

"Між цими двома фігурами завжди існувало протиборство. Олександр Башкаленко серйозно побоюється, що у випадку обрання Бориса Клімчука на посаду голови обласної ради він втратить вплив на представницький орган. Башкаленку зараз невигідно і ризиковано до певної міри знову посилювати позиції Клімчука, оскільки він сам невпевнено почувається у новому кріслі губернатора", - зазначає джерело.

Як відомо, 5 лютого президент України Віктор Янукович підписав указ про звільнення голови Волинської ОДА Бориса Клімчука та призначив на цю посаду першого заступника ОДА Олександра Башкаленка.

Раніше, 24 січня, голова Волинської облради Володимир Войтович написав заяву на звільнення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Клімчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добра посада, але тут виникає якби кадрово-політична колізія. Те, що нищив (самоврядування), кинув під ноги, тепер треба по шматочках збирати і відновлювати, як археологи відновлюють амфору античних часів. З іншої сторони, не всі риги перейдуть на сторону Клімчука - всякі там курилюки, мельники, скуби, олешки, кучмуки і інші запроданці, голови райрад і адміністрацій, бо голова ОДА - їхній годувальник. Доведеться перепрошувати тих, кого залякував і гнобив - так звану опозицію. А Башкаленко Клімчука в цьому сенсі ніколи не підтримає. Тим паче, що вони "дружили", зціпивши зуби. При усьому тому, що Клімчук ніколи не забував наголошувати про свою належність до касти дипломатів, він зробив багато стратегічних помилок на рівні колгоспного обліковця, які трудно виправляти.
Відповісти
Ну от не може людина без "корита" і все. Ну хоч якесь... То нехай очолить фірму що бродячими псами займається, бо та нероба котра її очолює геть справу завалила. По місту не пройти. А справиться, щож, можна подумати і про іншу посаду. Тут головне щоб псів "гуманно" знищили, а не щоб вони від голоду передохли бо харч вкрадено.
Відповісти
але певно ще не все вкрали і про це добре знає. СПОКУСА....
Відповісти
Б.П. Ваш вчинок гідний порядної людини, за що Вам хвала і повага.Не втягуйте себе в інтригу, тому, що втратите здоров"я і нерви, які Вам ніхто не компенсує.
Відповісти
Плітки і не більше!!!
Відповісти
Ви ще подякувати повинні Клімчуку за те що він робив для розвитку області! А Башкаленко розумнмй чоловік! Він своїми амбіціями не буде прикриватися! Треба для області - то треба!
Відповісти
Башкаленко - це тимократія – влада військових (правління гірших) - по Платону - влада честолюбців і користолюбців, перша історична форма негативного державного устрою.
Відповісти
Це дисципліна!
Відповісти
Башкаленко це, максимум, старшина роти. Навіть до ротного йому ще рости і рости. Та і взагалі про що мова, - поміняли одного комуняку на іншого. Як відомо - від перестановки комуняк результат (тобто добробут простих трударів), не змінюється.
Відповісти
Останні новини
Клімчук не проти стати головою облради, - ЗМІ
07 лютий, 2014, 19:00