На Луцькраду приклеїли «люстраційну» листівку, мер просить не хвилюватися

На Луцькраду приклеїли «люстраційну» листівку, мер просить не хвилюватися
Після заяви Правого Сектору про люстрацію в органах влади на двері Луцької міськради приклеїли листівку із повідомленням, що керівників виконавчих органів влади просять написати заяву про звільнення.

Звернення з’явилося на дверях міськради у понеділок, 24 лютого.

У луцькій мерії запевняють, що працівників виконавчих органів міськради повідомлення не стосується.

«Зміст листівки організації «Правий сектор» щодо люстрації керівників органів виконавчої влади та інших підрозділів центральних органів державної влади, розклеєної сьогодні у приміщеннях виконавчих органів Луцької міської ради, керівників та працівників виконавчих органів не стосується», – повідомили у прес-службі мерії.

Окрім того, міський голова Микола Романюк попрохав керівників «забезпечити належне функціонування виконавчих органів, прийом громадян та надання адміністративних послуг, упередити прояви паніки серед працівників».

«Виконавчий комітет Луцької міської ради працює у штатному режимі та відповідно до Регламенту роботи», – зазначають на сайті мерії.

Під час чату із керівником Правого Сектору на Волині Павлом Данильчуком, йому задали схоже питання від Максима Дехтяра: «Сьогодні зранку дзвонить моя мати, яка працює в департаменті соціальної політики Луцької міської ради і каже, що прийшла листівка (приклеєна на департамент) про люстрацію, вона розплакалась, так поясніть причому тут департамент?».

У відповідь Данильчук зазначив: «Розберемося, чи представники ПС ці листівки розносив. Їх розносили по органах виконавчої влади. Може, це випадково, або це провокація».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому не провести процес люстрації щодо керівництва міста Луцька та депутатів міськради. Там корупціонерів досить багато.
Відповісти
Один вже пішов: Назар Романюк з "Українського вибору" (Медведчук) виявляється був радником у Романюка. Що міг радити випускник вишу міському голові?
Відповісти
Знайомий з ним особисто, інтелектом, м’яко кажучи, не вирізняється. Дійсно, що міг радити меру недосвідчений підліток? За таких "радників" потрібно брати Романюка за одне місце.
Відповісти
Люстрація потрібна для подолання корупції, значно краще бути чесним, а не гнидою, як де хто з депутатів, дерибанщиком, проституткою, секретаркою у бувшої влади і просто падлом, якого вже не можуть терпіти люди.
Відповісти
Усе правильно робить ПРАВИЙ СЕКТОР виб бачили паніку та кіпиш чиновників у Луцькій міській раді. Деякі почали вивозити сімї а деякі переоформлювати побігли майно. Хай ще ПС підчистить лави чиновників що гнобили працівників заставляли зривати листівки про мітинги у місті як куми друзі Башкаленка керівники муніципалітету "рвали попу за Яника та Башкаленка" ПРавий Сектор якщо не знімете чиновників управлінь, відділів та деяких заступників Міської ради ВАМ ГАНЬБА!!!!
Відповісти
Він був радником по молодіжній політиці.
Відповісти
А ще Романюк нову будку для своєї собаки «зваяв» і покрив руберойдом. Негайно створити комісію, скільки на неї витрачено кубів лісу іконфіскувати!!! Те, що приклеїли листівку - нормальне явище: демократія. З однієї сторони, в кожної нормальної людини є друзі, прихильники і вороги. Є заздрісники, "гетьмани", які хочуть, щоб в сусіда корова здохла. Романюк не може догодити кожному члену громади, не може вмить перетворити місто в квітучий райський сад. Ця листівка без клею: її намазали своєю жовчю, яка бризкає з усіх дірок злих людей. З іншої сторони, цей випадок характеризує нас, українців. Погляньте соціальну мережу, скільки в одну мить з’явилось павликів морозових, брат на брата «стукає», сусід на сусіда, там є багато "вказівок", кого забрати, до кого навідатись, хто куди "вивозить" своє "багатство", хто кого "гвалтував" неприроднім способом, хто кому що дарував. Вже настав час пару десятків «воронків» на ГАЗі замовити і організувати 37-й рік, чи то ба – 2014-й! У 1990 році, за кілька місяців до смерті Параджанова київська журналістка, окрилена «успіхами» горбачовської перестройки і «сухого закону» Лігачова, запитала у Параджанова, що зміниться в Україні за 100-200 років, на що останній відповів: «Нічого. Все залишиться так як є: хуторянство, гетьманство, продажність…». Як у воду дивився геній-кіношник (Царство йому Небесне).
Відповісти
Корупція панує в земельній комісії міськради - Никитюк. Політична корупція під виглядом благодійності- Костанкевич...і т.д. Потрібні перевибори в місті. Від мера до депутатів.
Відповісти
Листівка - засіб психологічного впливу, але люстраційний суд має бути обраний, не можна дозволити кільком людям без мандату довіри громади судити всіх. Хоча... й на виборах люстраційного суду благодійники куплять собі "суддів"...
Відповісти
Підтримую Василя відносно виборів-саме ВИБОРІВ,тому,що і депутатів і мера вибирали ми всі з вами.Ці посади є виборчими,а значить саме ми зможемо змінити людей,які не справдили наших сподівань.А чесні люди нехай і надалі працюють .Не стрижіть всіх під один гребінець.
Відповісти
В міськраді дуже багато простих працівників, навіть якщо посада керівна... Є посади абсолютно безперспективні з боку корупціі і фінансування... Люди там просто виконують свою роботу за зарплату, яка не є такою вже високою, як здається. І немає в них будинків і машин, живуть в простих квартирах, як ми з вами.
За що іх потрібно звільняти?
Про депутатів підтримую
Правий сектор напевно розбереться)) раз обіцяють
Відповісти
Правий сектор вже обіцяв безпеку беркутівцям та їхнім сім"ям. І цей захист розпочався спаленою батьківською хатою, а РОДИНИ бояться вийти з домівки.
ЛЮДИ! ЩО ВИ РОБИТЕ? ЦЕ БЕЗЗАКОННЯ!!!!!!!!
Відповісти
Что то от неё попахивает фашизмом !!! http://babiyarkiev.blogspot.com/2009/11/blog-post.html
Відповісти
Останні новини
На Луцькраду приклеїли «люстраційну» листівку, мер просить не хвилюватися
24 лютий, 2014, 15:11