Луцьк - один з головних героїв сюжету скандальної російської програми. ВІДЕО

Луцьк - один з головних героїв сюжету скандальної російської програми. ВІДЕО
Кадри будівлі управління МВС на Волині, обстріляної демонстрантами, прикованого до сцени голови ОДА Олександра Башкаленка, "стіни ганьби" регіоналів на сцені Майдану розповідають про народний бунт у Луцьку 19 лютого у скандальній російській програмі "Вести", автором якої є Дмитро Кисєльов.

Програма вийшла в ефір ввечері 23 лютого.

Нагадаємо, в сюжетах цієї програми від початку Євромайдану, тобто з 22 листопада 2013 року, події, що відбуваються в Києва та регіонах України, висвітлюються "криво", а часто - неправдиво з використанням брехні.

У програмі від 23 лютого спеціальний кореспондент "Вестей" Микола Долгачьов розповідає, що міліції від 19 лютого фактично немає, а щити й зброя в руках загонів добровольців.

"У західних регіонах законні органи влади змели за добу", - йдеться в сюжеті.

Також кореспондент розповідає, що в містах демонстранти носять червоно-чорні прапори, а Російський культурний центр - "в облозі".

Луцьк - один з головних героїв сюжету.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗМІ, Росія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Аж смердить слухати того кісільова...
Відповісти
Зловити журналіста і на сцені прикувати ! Хай посидить деньок другий!
Відповісти
Зачем искажать? Не понимаю.... Какое дело Россие до нас. Мы не прогинаемся как россияне. Мы Украинцы с большой буквы . Жизнь отдадим за нашу Украину. А Вы россияне готовы положить головы за вашу Россию?
Відповісти
Звязда ютуба-башкалєнко...ги-ги....
Відповісти
Луцьк - гроза Росії. Хай бояться!!!
Відповісти
Молодець, а то проукраїнські канали розповідають тільки, під політичну ситуацію.Сьогодні ви побачите,я кщо ваші сектора знімуть маски склад цих людей, половина з них, авторитети 90-х і громадяни з судимістю.Слава Україні і її вождям!!!!
Відповісти
як те чмо взагалі до нас приїхало?
Відповісти
"Нет в этом мире мельче, сволочнее и хамовитее особи, чем кацап. Рождённый в нацистской стране, вскормленный пропагандой нацизма, - этот ублюдок никогда не станет Человеком. У его страны нет друзей - либо холуи, либо враги. Его страна способна только угрожать, унижать и убивать. И за сохранение этого статуса Рассеей рядовой кацап готов пожертвовать собственной жизнью, жизнями своих родителей и детей, качеством жизни собственного народа. Воистину: кацапы - звери. Лютые, кровожадные, но... смертные".

А. Солженицин
Відповісти
Останні новини
Луцьк - один з головних героїв сюжету скандальної російської програми. ВІДЕО
24 лютий, 2014, 17:39