ЗНО складатимуть понад 9 тисяч волинян

ЗНО складатимуть понад 9 тисяч волинян
Для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні, що пройде з 15 травня по 7 червня цього року, зареєструвалися понад 9 тисяч волинських 11-класників та випускників шкіл минулих років.

Про це інформує Волинь-нова за 22 березня.

Наприкінці березня вони пройдуть пробне тестуванні. Тести з української мови та літератури, біології, фізики, всесвітньої історії, іноземної мови абітурієнти писатимуть цієї суботи, 24 березня.

Через тиждень, 31 березня, відбудеться пробне тестування з історії України, математики, хімії, географії та російської мови.

Як повідомила заступник директора Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Ольга Янушевич, у нашій області створено 21 пункт тестування — в Луцьку, Ковелі, Нововолинську, Маневичах.

Для того, щоб дізнатися, в який із пунктів треба прибути і які документи з собою мати для складання тестів, зареєстрований учасник мусить відкрити запрошення на своїй власній сторінці на офіційному сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти (ЛРЦОЯО).

А цього, за словами Ольги Янушевич, чимало потенційних учасників досі ще не зробили.

Заступник директора також повідомила, що майбутні абітурієнти, які зареєструвалися на основну чи додаткову сесії ЗНО, можуть взяти участь у тренувальному он-лайн тестуванні, яке також можна знайти на офіційній сторінці ЛРЦОЯО.

«Генеральна репетиція» ЗНО-2012 платна. Участь у ній коштує 84 гривні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗНО-2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ЗНО складатимуть понад 9 тисяч волинян
22 березень, 2012, 11:23
Вбивство повії: подробиці
22 березень, 2012, 10:49