У Межигір’я вже водять платні екскурсії. ФОТО

У Межигір’я вже водять платні екскурсії. ФОТО
Щодня до резиденція «Межигір'я» приїжджають українці на екскурсії — подивитись як багато жив гарант, на в'їзді до маєтку виник стихійний ринок.

Житло екс-президента Віктора Януковича відкрили 22 лютого, після того як той поспіхом втік з України, - пише Gazeta.ua.

Біля воріт розташувались дві автолавки — вантажівка, де кузов перероблений на магазин, який торгує цукерками, водою, булками та хлібом. В другій вантажівці готують шаурму та хот-доги. Також місцеві мешканці продають пиріжки та піци, стоять кілька автокав'ярень.

«Кава по 10 гривень, булочки також по десять, піци по 15 гривень. Люди заробляють як можуть. Торгуючи тут ніколи не заробиш на такий маєток, як у Віктора Януковича», - каже продавчиня Олена Гавриш.

Також тут з'явилась нова послуга — екскурсії по території маєтку. За 50 гривень гід водитиме по території та розповідатиме цікаві історії про маєток. Здаються в оренду велосипеди по 40 гривень година чи сігвеї по 50 гривень 10 хвилин.

Нагадаємо, 22 лютого резиденція була відкрита для людей у зв'язку з тим, що Віктор Янукович втік з Києва.

Тоді її під охорону взяли бійці загонів самооборони та почали впускати до середини людей, які приїхали подивитись як жив наш екс-президент. За два дні Верховна Рада націоналізувала маєток.

Крім великих будинків, на території резиденції є зоопарк з різними тваринами, штучне озеро, яке живиться водою з десяти артезіанських свердловин, конюшня, гольф-клуб, дебаркадер та гараж на 70 автомобілів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Межигір’я вже водять платні екскурсії. ФОТО
06 березень, 2014, 08:24