Путін виявився непоганим учнем Гітлера, - нардеп з Волині

Путін виявився непоганим учнем Гітлера, - нардеп з Волині
Військова інтервенція Росії до Криму засвідчила, що саме ця країна є основною загрозою для української незалежності і територіальної цілісності, - народний депутат від ВО «Свобода» Анатолій Вітів.

«Настав час відверто і об'єктивно оцінити зовнішню загрозу та назвати ту державу, яка є основним ворогом існування єдиної незалежної України», - цитує його партійна прес-служба.

«Сьогодні війська цієї держави загарбали частину нашої території. Вони блокують наших солдат, тероризують мешканців Криму, викрадають людей, погрожують зброєю. Росія поводить себе як звичайний агресор. Путін виявився непоганим учнем Гітлера і засвоїв частину його методів у зовнішній політиці. Тепер він активно готується до аншлюсу Криму», - відзначив націоналіст.

Також свободівець згадав роль п'ятої колони Криму, яка є пособником окупантів і яка користується безпосередньою підтримкою Путіна.

«Самопроголошений гауляйтер Криму Сергій Аксьонов та так званий голова кримського парламенту Володимир Константинов є маріонетками імперської Росії. Спираючись на групи сепаратистів, «беркутівців» та інтервентів, вони вирішили відокремити від України її територію. Очевидно, що Путін мріяв про поразку Майдану і придушення революції. Але героїзм українського народу знищив його підступні плани», - вважає нардеп.

«Але, користуючись перехідним етапом розвитку держави та серйозним ослабленням української армії, яке відбулося у тому числі завдяки підривній діяльності російських агентів, Путін вирішив скористатися моментом. Дії Росії – це ніж у спину української нації. Але перемогти Україну цим кремлівським карликам та гоблінам-маріонеткам з Криму не вдасться за жодних обставин. Бо нація, яка перемогла на Майдані, ніколи не буде рабом Москви. Розплата для окупантів обов'язково настане», - додав він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як же в це хочеться вірити!..(
Відповісти
АБСОЛЮТНИЙ Н Е У К !
Відповісти
Очолює люстраційниу комісію. Інтелектуал...
Відповісти
Нація, яка перемогла на майдані, буде рабом ЄС та реформ, які проведе МВФ. І років через п'ять побіжить на майдан палити шини заради свого звільнення. Якщо, звісно, демократична влада дозволить зібратися...
Відповісти
Останні новини
Путін виявився непоганим учнем Гітлера, - нардеп з Волині
10 березень, 2014, 17:12