Охочих їхати з Волині в Крим - небагато. ВІДЕО

Охочих їхати з Волині в Крим - небагато. ВІДЕО
Через події в Криму пасажирів, які їдуть з Волині в Сімферополь, поменшало.

А працівникам Львівської залізниці, які працюють в потязі "Ковель-Сімферополь", заборонено спілкуватися із журналістами, - пише Слово Волині з посиланням на провідників потяга.

Причина - керівництво, буцімто, не хоче, аби їх підопічні поширювали інформацію стосовно настроїв суспільства в Автономії. Кажуть, ті не аналітики, тож їм краще мовчати, щоби не ширити різного роду пліток.

Між тим, провідники не на камеру кажуть, що до кримських міст людей їде обмаль. Навіть кількість вагонів локомотиву сполученням, до прикладу, Ковель-Сімферополь є невеликою. Більшість пасажирів виходять у Дніпропетровській області.

Залізничники зізнаються, що бояться агресії російських військовиків, техніку котрих за маршрутом слідування бачать, починаючи від Джанкоя.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЧАСТИНА ХОЧЕ рОСІЇ, ЧОМУ МИ МАЄМО ЗА НИХ ВОЮВАТИ, ПОТІМ САМІ ЗРОЗУМІЮТЬ У ЩО ВЛЯПАЛИСЬ. оТ КОЛИ ДО НАС СУНУТЬСЯ - МИ ДАМО ВІДСІЧ.
Відповісти
ВИ дасте відсіч?Ви,бандюки,які кидали шилом,Молотовим,камінням в безбройних, охоронців на майдані?Ви ,які присунули до влади таких же бандюків як ви,ви дасте відсіч?
Відповісти
У вас напевно глюки! Державна структура за людські гроші мала все озброєння! І наших же дітей вбивала! " місяці люди стояли мирно!Але є такий фільм "Маловіта" - вежливость подтвержденная оружием, намного действеннее, чем просто вежливость! Слава героям!
Відповісти
Так, дуже правильно, що провідницям заборонили спілкуватись з журналістами!
Провідниці часто дуже нахальні і дозволяють собі поводитись з пасажирами дуже неввічливо!!!
Відповісти