Я живу досить скромно, - Колісник про своє «межигір’я»

Я живу досить скромно,  - Колісник про своє «межигір’я»
Головний лісник Волині Богдан Колісник вважає, що ажіотаж навколо його Звірівського господарства – даремний, оскільки частина будівель, що там знаходяться, йому не належать.

Богдан Колісник вважає, що він живе досить скромно, - про це він розповів в інтерв’ю Волинській газеті, коментуючи екскурсію Звірівським господарством, яке називають «Межигір’ям Колісника».

«Ставлюся з гумором. Думаю, хто там був, переконався, що я живу досить скромно. Так, на подвір’ї охайно. Але так має бути у кожного господаря. Щодо готелю, ставка, альтанок і мисливського будинку, які також показали на фото і приписали мені, то багатьом відомо, що це все – власність держави. Мене не буде, а це залишиться. Для людей, для Волині», - каже він.

ДИВИТИСЯ ВІДЕО ЕКСКУРСІЇ «МЕЖИГІР’ЯМ КОЛІСНИКА»


«Я не вважаю, що людині в цьому житті взагалі потрібно дуже багато. Мене влаштовує моє помешкання. Хоча дехто, може, навіть тихо кепкує, що у Колісника, мовляв, така проста хата. До речі, маю дім ще у Лопатні. Теж нічого надзвичайного… Але жити можна. Мені подобається. Я люблю простоту. Мені не треба палаців», - додає він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Колісник
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.