Колісник каже, що активісти «Правого сектору» били його прикладом

Начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Богдан Колісник каже, що представники "Правого сектору" Волині залякуванням змусили його написати заяву про звільнення.

Про це він розповів у інтерв'ю Волинській газеті.

Нагадаємо, "Правий сектор" двічі приходив до Колісника з вимогою відставки посадовця.

"Коли хлопці з "Правого сектора" прийшли до управління з каральними цілями, в масках, із автоматами, відвертими погрозами, то це далеко від демократії. Мене якраз не було. Проте молодикам ніщо не завадило вибити двері, здійснити обшук. Звісно, я повернувся. Не міг не приїхати! Адже погрожували моєму колективові, погрожували розгромом управління. З хлопцями у масках намагався говорити спокійно. Можливо, я винен, що з першого разу не написав саме таку заяву, яка потрібна була "Правому секторові"... Можливо", - каже головний лісник.

"Вони прийшли вдруге. Увірвалися в кабінет. Обрізали всі засоби зв’язку, били прикладом в обличчя… Не хочу пригадувати... Бо це соромно. Не за себе соромно. За суспільство. За них", - додав Колісник.

"Я один, беззбройний, і шестеро чи семеро озброєних людей проти мене. Хіба то по-чоловічому? Чи це такі закони революції? …Мені лікарі вже зашили рани. Я витримаю. Я з відкритим серцем. І з піднятою головою можу дивитися людям у вічі. А як вони себе почувають тепер? Невже героями? Взагалі нинішню ситуацію на Волині ще у 1925 році описав Михайло Булгаков у повісті «Собаче серце». Я так думаю…", - висловився він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ти, як вірний син Януковича - молодець, тримай удар.
Відповісти
мало дали,якщо ще не зрозумів,що його пєсєнка спєта.
Відповісти
елки палки воно ше лизе назад ни совивисти в людини немае ни чого людського обкрадав краину и область 20 рокив скажи дякую шо пид стиною не завалили як собаку доречи заслужено ТЕБЕ ЩЕ СУДИТИ БУДУТЬ ХОЗЯИН ВОЛИНСЬКОГО ЛИСУ
Відповісти
ШОК ти хоч навчись писати, а потім в політику сунься!!!!
Відповісти
Беззбройний він...а як людей обкрадати то герой!!!!
Відповісти
що Колісник не розібрався в ситуації. Це були ангели, з букетами квітів...
Відповісти
Своі"подвиги"забув?Вся лісова галузь з полегшенням зітхнула.Подивимось як буде дивитись в очі якщо буде об"єктивно проведено перевірку прокуратурою його діяльності.
Відповісти
Ага, Булгакова згадало воно. Ще тоді згадай "Майстра і Маргариту" того ж автора, і як там нечисть таких закоренілих хабарників і паразитів на тілі суспільства на той світ відправляла. Серце в нього відкрите... Відкрий ще тоді гаманця свого корупційного
Відповісти
Хай розкаже про мільйонні статки й крадіжки нашого з вами майна, хай розкаже про свої та близьких злочини, хай розкаже скільки в общак янику регулярно давав! Опісля можна говорити що по чоловічому, а що ні.
Відповісти
"Батька" корупції в лісовій галузі Волині відірвали від "корита" і внього почалася "біла гарячка" та видіння. Якщо в майбутньому його, ще посадять на років 10 з конфіскацією всього вкраденого, то буде мало, але хоч яка справедливість. Біжи Колісник по пеньочках до Януковича.
Відповісти
Говорять, що Колісник має руки в крові по самі лікті на його рахунку дві, а може три загублені душі.
Не говорячи вже за "атомну" корупцію. Повернути все в державну казну.
Відповісти
абсолютно прав.
старий кучмістський ще кадр.
старе покоління ще більш-менш адекватних крадіїв.
хватило б їм сили ще розбити оту шушеру безмозку.
Відповісти
Ці руки нічого не брали
Відповісти
Волинська газета захищає лісового генерала.Колісник - жертва диктатури.Смішно, соромно і сумно.
Не зміг забезпечити деревиною волинських деревопереробників.Але це спокійно зробили Рівненські і Львівські лісівники.Все робив для збереження і розвитку лісового господарства області.Робив сам.І заслуги свої.Простих працівників ніби й не було.Виховані діти.Один п'яну стрільбу вчинив у барі на маневиччині,другий аварію на цуманщині,в якій людина загинула.Люди памятають все.Тільки вони терплячі.І біблійські афоризми тут ні до чого. Сумно.
Відповісти
Ви хоч одні згадали про ще одного синка, того що вчасно приховали на Львівщині і там жирує.Вже туди свої лапи пустили
Відповісти
влада мінялася, один він всіх пережив, добре мабуть крав і ділився з ними
Відповісти
В ліс його, хай попрацює на благо держави з пилкою"дружба"і на зарплату 1800 грн.
Відповісти
А дача в Сваловичах на Припяті гарна ...
Відповісти
По вашому виходить що якщо начальник управління то має жити в гуртожитку і їздити на ниві. Шановні колеги я не захищаю Колісника, але якщо порівняти державні лісгоспи і міжгосподарські то є що порівняти. В Волинський області немає жодної бази лісгоспу приватизованих. Хто не прийде я думаю краще не буде . А те що він там щось відправляв на експорт то треба Сівця питатися
Відповісти